Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: VÕRRATU banoffee juustukook

Cosmopolitan paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Hõrgutav ja kreemine banoffee juustukook valmib imelihtsalt ning maitseb oivaliselt.

Tulemus jääb kõige parem siis, kui sul on käepärast võtta kaks väga küpset banaani! Vaja läheb: 100 g võid 200 g digestive küpsiseid Täidis: 2 tk hästi küpset banaani 370 g toasooja toorjuustu 130 g toasooja maitsestamata kohupiimapastat 200 g suhkrut 2 sl nisujahu 1tl vanilliekstrakti 2 tk toasooja muna Peale puistamiseks: riivitud šokolaadi Tee nii: Sulata või ja purusta küpsised. Sega küpsisepuru ja või omavahel kokku. Vooderda 20 cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja määri servadele võid. Suru küpsisepuru-või segu ühtlaselt vormi põhjale ja küpseta 180 kraadises ahjus umbes 10 minutit. Nüüd valmista täidis. Esmalt purusta banaanid kahvliga ning seejärel sega kõik täidise koostisosad ühtlaseks massiks. Vala täidis küpsisepõhjale ja küpseta 170 kraadises ahjus umbes 45- 50 minutit. Kui kook on valmis, siis lase koogil vormis umbes tund aega jahtuda ning seejärel tõsta kook külmkappi tahenema. Ideaalis võiks kook külmikus 12-24 tundi seista. Enne serveerimist kaunista riivitud šokolaadiga.