Reklaam sulgub sekundi pärast

TAHAD KAALUST ALLA VÕTTA – kasuta seda toitumist

Buduaar

Liveeat Green

Enam ei ole tihe töögraafik ja kiire elutempo takistuseks, et teha tervislikke toiduvalikuid.

Veelgi enam, nüüd on võimalik, et sinu eesmärkidele vastav ja personaalselt koostatud toidukord või kogu päeva menüü tuuakse koju või kontorisse kätte – ja nii mitu päeva järjest! Tervislik toitumine ei ole kunagi olnud nii lihtne! Olgu sinu soov kaalu langetamine, tasakaalustatud toitumine või lihasmassi kasvatamine – Liveat Green on mõelnud kõigele, et hoida kokku sinu ajalisi ja rahalisi ressursse ning saavutada endale seatud eesmärgid. Tegemist on personaalselt koostatud toitumiskavaga, mille puhul toob kuller  vastavalt menüüeelistustele igal hommikul päevased värsked ja tervislikud toidukorrad koju kätte. . Mugav teenus sündis tänu kiirele elutempole. „Töötades pikka aega Skandinaavias, panime tähele, et tänapäeva maailmas ei ole inimestel sageli aega õigesti toituda või nad lihtsalt ei tea, mida tervislik toitumine täpsemalt endast kujutab ja kust alustada. Vajalikke teadmiste ja kogemuste baasil otsustasime luua platvormi, mis teeb tervisliku toitumise lihtsaks ja kättesaadavaks kõigile, olenemata töögraafiku tihedusest,“ ütleb Liveat Green üks asutajatest Danil. Kuidas see toimib? Kõigepealt on vaja kodulehelt valida välja endale sobiv plaan: kaalu langetamine, tasakaalustatud toitumiskava või lihasmassi kasvatamine. Seejärel tuleb määrata oma päevane soovitud kaloraaž, märkida üles lisainfo toitumiseelistuste ja -piirangute kohta ning valida välja tellimuse alguskuupäev ning sobiv tarneaeg. Siis aitab spetsiaalne toitumisnõustajaga välja töötatud algoritm koostada toidukorrad nii, et menüü oleks tasakaalus ja kalorid ning vitamiinid oleksid paigas. „Tegime koos toitumisnõustajaga põhjalikku tööd ja arendasime välja spetsiaalse adaptiivse algoritmi, mis arvutab iga kliendi jaoks individuaalselt kalorid ja makrotoitained. Toetume teaduslikule lähenemisviisile ja teaduspõhise meditsiini põhimõtetele ning seetõttu on ka meie algoritm välja töötatud Maailma Terviseorganisatsiooni heaks kiidetud valemitel ja numbritel. Lisaks vaatab igapäevased tellimused läbi ka meie toitumisnõustaja. Kui kiires argipäevas on raske ise sellise täpsusega toidukordi paika panna, siis meie kanname selle eest hoolt,“ lisab Danil. Muretsema ei pea ka toitumispiirangute ja -allergiate puhul, sest Liveat Green meeskond võtab neid alati võimaluste piires arvesse. „Anname endast parima, et erisoovidele vastu tulla. Meie koostatud menüüd on mitmekesised ja tervislikud ning kuna toidud põhinevad konkreetsetel retseptidel, üritame leida lahenduse.“ Päevamenüü hommikul ukse taha Liveat Green toidud koosnevad looduslikest ja värsketest toiduainetest ning seetõttu toimetatakse toidukorrad värskelt valmistatuna ja keskkonnasõbralikes pakendites igal hommikul kliendile sobival kellaajal kohale. Päevamenüü hõlmab kolme toidukorda hommiku-, lõuna- ja õhtusööki ning kahte vahepala. Maksmine käib vastavalt toiduplaanile ja tellimuse pikkusele. Toiduplaaniga liitumiseks on vaja vormistada tellimus minimaalselt kolmeks päevaks. Võimalik on tellida liitumine ka 5, 7, 10, 14 ja 21 päevaks. Keskmise, 2100–2600 kalorit sisaldava päevamenüü hind on 22 eurot. Lõuna koju või kontorisse Uuringud on näidanud, et inimesed, kes söövad tööpäeva jooksul vähem tervislikku toitu, kalduvad ebatervislikke valikuid tegema ka väljaspool tööd. Lisaks on nad suurema tõenäosusega ülekaalulised ja neil on võrreldes tervislikult toituvate inimestega suurem risk haigestuda diabeeti ning südame- ja veresoonkonna haigustesse. Kui ka sinul ei õnnestu tööl tervislikku lõunat süüa ja sul pole aega toitu kodust kaasa võtta, on sinu jaoks mõeldud spetsiaalne Lunch Box, mis tähendab lausa viiepäevast lõunamenüüd, mis vastab sinu toitumisvajadustele ja tõstab vaimset ning füüsilist heaolu. Liveat Green toidud valmistatakse professionaalse ja kogenud koka poolt, kes kasutab kohalikke, värskeid ja looduslikke koostisosi. Võid olla kindel, et menüüs on alati kõrgeima kvaliteediga tervislikud toidud, nagu värske lõhe, toitvad salatid, köögiviljad ja värsked smuutid, mis on valmistatud vahetult enne kohale toimetamist. Lunch Boxi hind algab kümnest eurost päevas. Unikaalne meetod toidu valmistamiseks Tervislik toitumine ei põhine ainult tasakaalustatud toitumiskaval, vaid ka valmistusviisil. Kuna Liveat Green meeskond on pidevalt innovaatiliste lahenduste otsingul, kasutatakse toidu valmistamiseks erilist souse-vide meetodit, mille nimi tuleb prantsuse keelest ja tähendab otsetõlkes „vaakumi all“. Nii nagu nimigi viitab, pannakse toit valmistamisel vaakumpakendisse ja seejärel kuumutatakse veevannis püsival temperatuuril. Kui traditsiooniliste toiduvalmistamismeetodite puhul kandub soojus kas pliidilt pannile ja seejärel toidule või ahjust õhku ning siis toidule ja eeldab õigesti küpsenud roa saamiseks toidu õigeaegset kuumuse käest eemaldamist, siis veega toitu valmistades saab temperatuuri tõsta just nii palju, kui vaja. Tänu täpsele reguleerimisele saavutatakse iga kord ideaalne küpsusaste. Sous-vide on ka uuringute kohaselt traditsioonilistest meetoditest tõhusam viis temperatuuri ja küpsusastme kontrollimiseks, sest tänu madalamale temperatuurile ja tavalisest pikemale valmistusperioodile küpsevad toiduained korralikult läbi, kaotamata täisväärtuslikku maitset ja konsistentsi. Souse-vide meetodil valmib toit omas mahlas, mis tagab rohkem maitset, niiskust, mahlasust ja pehmust. Saa tegijatega tuttavaks! Liveat Green meeskonnas hoolitsevad sinu tasakaalustatud toitumise eest oma ala spetsialistid. Sofia Panfilova on terapeut-dietoloog, kes on lõpetanud Praha Karlova Ülikooli meditsiiniteaduskonna ning on Ameerika Ühendriikide rahvusliku sporditreenerite ühingu poolt sertifitseeritud fitness-toitumisnõustaja. „Olen kindel, et õige ja tasakaalustatud toitumine on tervisliku ning õnneliku elu alus. Toetudes teadusele ning teaduspõhisele meditsiinile, aitan muuta toitumisharjumusi ning leida tasakaalu füüsiliste ja psühholoogiliste seisundite vahel,“ innustab ta. Rikkaliku menüü eest vastutab Eesti päritolu peakokk Daniel, kes on viimased kaheksa aastat töötanud Norras, Austraalias ning Prantsusmaal. Tema karjäär algas 12 aastat tagasi Tallinnas, kui ta töötas nooremkokana hotelli „Kolm Õde“ restoranis Bordoo koos peakokk Aleksandr Fediniga. Märkimisväärse kogemuse sai Daniel Oslos, töötades peakoka ja ühe Michelini tärni omaniku Jonathan Howelli juhendamisel. Oma töös armastab ta loomingulisust ja erinevate maade köökide kombineerimist. Vaata rohkem SIIN.