Reklaam sulgub sekundi pärast

APPI, JÕULUD ON KOHE KÄES! Mida kinkida oma pereliikmetele?

Buduaar

mida kinkida
Jill Wellington

Aeg lendab linnutiivul ja õige pea ongi käes kauaoodatud jõulud. Kiire elutempo juures võib juhtuda, et kinkide otsimiseks on aega väga raske leida ja kellelegi meist ei meeldi ju viimasel hetkel mööda poode tormata.

Et seda vältida, tasuks juba hakata mõtlema võimalikele kingiideedele ja nende soetamisele, et jõuluvana kingikott tühjaks ei jääks. Mida kinkida aga üldse võiks oma pereliikmetele, kui ideid napib? 

Tugevda tervist

Talvisel ajal, kui lumevaip katab maad ning õues kimbutavad krõbedad miinuskraadid, on oluline enda ja oma lähedaste tervist eriti hoida. Abikäe ulatab Saaremaal tegutsev pereettevõte Korilane, kes toodab oma mahepõldudelt korjatud toorainest ekstrakte. Need on laboratoorselt testitud, looduslikud ja kergesti manustatavad toidulisandid, mis tugevdavad tervist. Ekstraktid avaldavad organismile vaid positiivset mõju - olenevalt tootest kas siis immuunsusele, seedimisele või nägemisele. Tee jõulud eriliseks ning kingi tervist, valides endale või oma kallile pereliikmele üks tõeliselt südantsoojendav kinkekomplekt. Piisab vaid lusikatäiest otse suhu või lisa seda smuuti, pudru või klaasikese vee sisse. NB! Buduaari lugejatele kehtib sooduskood KINK15 kuni 21.12, mis annab kogu ostukorvilt -15% soodustust.

Meelelahutuseks tervele perele

Perega on tore ühiseid väljasõite teha ja võtta ette pikemaid reise. Paratamatult tekib pikal teekonnal ka igavus, ent seda aitavad leevendada vahvad tegevuskaardid, kust leiab lausa 50 erinevat mängulist tegevust! Näiteks saab omavahel võistelda aknast nähtavate loomade loendamises, automarkide märkamises, lugeda kokku kõikvõimalik jalad-käed-käpad või proovida ära arvata, palju aega on möödunud ilma kella vaatamata. Tähelepanu! Mäng pole mõeldud autojuhi rollis olevale inimesele, sest nii võib tähelepanu liikluselt hajuda.

Kindlasti oled kuulnud maailma kuulsaimast detektiivist Sherlock Holmesist. Kuidas aga oleks ise detektiivi mängida ja lahendada erinevaid müsteeriume ja mõistatusi? Uus ja vahva kaardipakk sisaldab 52 lahendust vajavat mõistatust Sherlock Holmesi ja dr Watsoni seiklusradadelt. Mängijad saavad proovida enda peal erinevaid mälutehnikaid ja harjutusi, kuidas näiteks nimesid, numbreid ja koode paremini meelde jätta. Salakoodide lahtimuukimine annab võimaluse ajusid ragistada ning on omajagu ülesandeid, mis sunnivad ka kastist välja mõtlema. Kes on mõrvar? Kes rööviti? Kes on varas? Lahenda müsteerium ja leia vastused!

Midagi kodumaist kingikotti?

Kui otsid midagi söödavat, mis oleks ühtaegu kodumaine ja tervislik, siis seda pakub Saaremaine ettevõte Wösel. Nende valikust leiab nii jõuluvana kingikotti kui ka päkapiku sussi sisse erinevaid mõnusaid ja maitsvaid tooteid. Miks mitte lapsi üllatada kirsi-toortatra maiusega, emadele ja vanaemadele kingikotti peita tervislikud joogipõhjad Shrubid ning isadele ja vanaisadele panna kuuse alla aromaatne ja maitsekas Saaremaa kadakamarjadest ning õuntest valmistatud džinn SÖUL? Tervise tugevdamiseks sobivad sussi sisse hästi ka Wöseli terviseshotid. Kui kingituse valimisega on juhtumisi eriti kiire, siis selleks puhuks on Wöseli valikus ka erinevaid kinkekomplekte, mis sobivad ideaalselt isegi ärikingituseks.

Spordisõpradele

Sportlikele ja aktiivset eluviisi harrastavatele inimestele soovitame proovida Discgolfi, mis on viimastel aastatel üha enam populaarsemaks saanud. Discmania Active korv on täiesti uus standard discgolfi harjutuskorvide seas, mis ühendab endas PDGA (Professionaalne Discgolfi Assotsiatsioon) sertifikaati ning on ühtlasi taskukohane! Lisaks on korv mõnusalt kerge ja seda on lihtne paigaldada. Korviga saab mängimist harjutada ning oma oskused täiuslikkuseni lihvida, et siis oma perekonnaliikmete ees uhkustada!

Mõeldud on ka kõigi lauamängusõprade peale! Tahaksid mängida maailmakuulsal discgolfi rajal Maple Hill Golds? Uus ja äge discgolfi lauamäng Birdie annab võimaluse arendada oma oskusi ühel maailma kõige nõudlikumal rajal. See on tõelisele discgolfisõbrale parim kingitus, sest mäng ei jää pooleli ka talvel!

Kui aga veel discgolfiga sinasõber ei ole, on ideaalne lahendus algajasõbralik ketas Innova Halo Star Shryke. Kettaid on äärmiselt lihtne visata ja need on sobilikud kõigi tasemetega mängijatele. Tänu kergele täiskiiruse pöördele on neid võimalik lennutada kaugele ja ka kitsastes oludes. Uued kaugused ja täielik kontroll viske üle on nende ketaste märksõnad! Nende e-poes kehtib ka sooduskood DISCGOLF21

Uued jalanõud?

Kas leiad end vahel looduses koos perega matkamas ja jalad löövad juba peale esimest kilomeetrit tuld? Mida aga võiks siis jalga panna, nii et et jalad ei valutaks? Millised kingad sobivad aastavahetuse peole?

Jalapiinade lõpetamiseks kanna paljajalujalatseid – need ei piira jalgade liikumisvabadust, ei ahista ega tee haiget. Paljajalujalatsid sobivad igale vanusele, aga et valik oleks kindlasti õige, eelista lähedasele jalutamisrõõmu kinkimisel kinkekaarti! Vajuta siia, et teada saada, kas neid peab tõesti kandma paljajalu, miks neil on selline nimetus ja mille poolest nad tavalistest jalatsitest erinevad?

Magusasõpradele

Jõulude ajal tuleb loomulikult teha ka suud magusaks ja kõige maiamad on muidugi lapsed. Eestimaine ettevõte Kommipomm on üks suurimatest välismaa kommide ja küpsiste importijatest ning hulgimüüjatest, kelle valikust leiab erinevaid maiustusi igale maitsele! Täna on nende tootevalikus üle 500 erineva maiustuse 14 erinevast riigist, millest üks tõeline laste lemmik on kommipakk Jääkaru. Armsa kujundusega kommipakk sisaldab 12 erinevat ja äärmiselt maitsvat kommi, mis toovad naeratuse iga lapse suule! Vaata ka teisi ahvatlevaid valikuid nende e-poest!

Kinkide leidmine oma kallitele pereliikmetele ei pea olema üldse raske, kui on olemas idee ja kvaliteetsed ettevõtted, kes oma tootevalikuga üllatada suudavad. Ära jäta kingiostlemist viimasele hetkele ja tee oma tellimus kohe, et kõik pakid ilusti õigel ajal kohale jõuaksid!