Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ASI, MIDA IGA NAINE vähemalt korra elus proovima peaks

Tänapäeva ühiskond on muutunud kohati üsnagi kaootiliseks, kõigil on pidevalt kiire, kohustusi võetakse tihtipeale rohkem kui kanda jõutakse ning isegi lastel diagnoositakse depressioon. Et sellest suurest virrvarrist tervena välja tulla ning elu nautida, tuleb ise oma elus õigeid otsuseid vastu võtta.

Tänapäeva ühiskond on muutunud kohati üsnagi kaootiliseks, kõigil on pidevalt kiire, kohustusi võetakse tihtipeale rohkem kui kanda jõutakse ning isegi lastel diagnoositakse depressioon. Et sellest suurest virvarrist tervena välja tulla ning elu nautida, tuleb ise oma elus õigeid otsuseid vastu võtta.

Mitte ükski inimene ei peaks päevast päeva ilma selge sihita rabama ja vaeva nägema, alati peab leidma aega ka hetkeks, mil on võimalik ennast ja oma tegevust kõrvalt vaadata ja analüüsida. Kas see, mida sa praegu teed, on ikka kõige õigem? Kas see viib sind välja sinna, kuhu sa tahad jõuda ja kas sinu pingutused selle nimel on seda väärt?

On üks asi, mida iga naine ja tegelikult ka mees võiks vähemalt korra elus proovida ning selleks on terve päeva vaikimine. Ideaalis võiks tekitada endale võimaluse minna loodusesse, kus puudub ligipääs sotsiaalmeediale, televiisori vaatamisele ja muule sarnasele. Eesmärgiks on võtta terveks päevaks aeg maha, tegeleda hoopis millegi muuga, mõelda oma elule ja analüüsida iseennast ja oma käitumist.

Vaiki terve päeva ja ole iseendaga - kingi endale see päev, et saada aru, kas sa liigud oma elus just nende unistuste poole, mida sa tegelikult tahad?

Allikas: elle.com