Reklaam sulgub sekundi pärast

1 HÄIRIV VIGA, mida naised teevad, et ilusam välja näha

Kaunis ja hoolitsetud välimus on naise visiitkaart ning loomulikult annab see suuri eeliseid ka maailmas läbi löömiseks ning karjääri tegemiseks. Kaunist välimusest üksi muidugi ei piisa, ent siiski ei ole mõtet varjata tõde, et just välimus on see, mis paljude naiste jaoks kõige olulisem on.

Kaunis ja hoolitsetud välimus on naise visiitkaart ning loomulikult annab see suuri eeliseid ka maailmas läbilöömiseks ning karjääri tegemiseks. Kaunist välimusest üksi muidugi ei piisa, ent siiski ei ole mõtet varjata tõde, et just välimus on see, mis paljude naiste jaoks kõige olulisem on.

Paraku teevad paljud naised siinkohal vigu - eesmärgiks on parem välja näha, kuid tulemus võib osutuda hoopis vastupidiseks. 

Tänapäeva ühiskonnas, kus ilukirurgia ning kõik sellega seonduv muutub iga hetkega üha populaarsemaks, kaotavad naised vahel reaalsustaju ning ilusüstidega minnakse üle piiri.

Kõige häirivam viga, mida paljud naised teevad, et ilusam välja näha, on liigne huulte süstimine, mis tähendab, et tulemuseks on nii-öelda pardimokad.

Täitesüstidega liialdamise tagajärjel paiste läinud huuled, millega ei saa isegi süüa, ei tee suure tõenäosusega pikas perspektiivis mitte kedagi õnnelikuks.

Allikas: Cosmopolitan