Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ILUNIPP, MIDA Prantsuse naistelt kindlasti õppima peaks

Prantsuse naisi peetakse maailma kõige naiselikeimaks ning elegantseimaks ja seda põhjusega - just prantslannad näevad alati laitmatud välja ning suudavad jätta mulje, justkui nad ei peaks oma välimusega kunagi vaeva nägema. Õppida on nendelt naistelt kahtlemata nii mõndagi.

Prantsuse naisi peetakse maailma kõige naiselikumaks ning elegantsemaks ja seda põhjusega - just prantslannad näevad alati laitmatud välja ning suudavad jätta mulje, justkui nad ei peaks oma välimusega kunagi vaeva nägema. Õppida on nendelt naistelt kahtlemata nii mõndagi.

Üks kõige olulisemaid asju, mida kindlasti võiks prantslannadelt õppida, on oma juuste eest hoolitsemine. Siinkohal kehtib reegel: vähem on rohkem. 

Nimelt hindavad prantslannad juuste loomulikku tekstuuri ning ei kasuta pea kunagi sirgendajaid ega fööni, sest mõlemad vahendid kahjustavad juukseid.

Kui Prantsuse naine soovib endale soengut teha, kasutab ta alati vaid kõrgkvaliteedilisi tooteid, mis juustele kuidagi halba ei tee. Näiteks juukseõli on prantslannade seas alati hinnas olnud.

Juuste kuumtöötlemine on aga suurim viga, mida oma juustega teha ja pikas perspektiivis rikub see ka kõige tugevama tekstuuriga juuksed.

Allikas: stylecaster