Reklaam sulgub sekundi pärast

1 INETU VIGA, MIDA PALJUD NAISED peale trenni teevad

Sportlik eluviis on tervisele igati kasulik ning tagab mitmete uuringute kohaselt ka pika eluea ning loomulikult kauni figuuri, millest paljud naised unistavad. Kes end korra juba sportlikule eluviisile üle on mugavdanud, see enam endist elustiili tagasi ei igatse. Kuid on üks viga, mida paljud naised seoses trenni tegemisega teevad.

Sportlik eluviis on tervisele igati kasulik ning tagab mitmete uuringute kohaselt ka pika eluea ning loomulikult kauni figuuri, millest paljud naised unistavad. Kes end korra juba sportlikule eluviisile üle on viinud, see enam endist elustiili tagasi ei igatse. Kuid on üks viga, mida paljud naised seoses trenni tegemisega teevad.

Täpsemalt on tegu treeningule järgneva käitumisega ning enamjaolt on just naised need, kes seda viga korduvalt teevad! Nimelt kiirustavad naised tihtipeale pärast trenni lõpetamist koju või tööle ja alustavad koheselt oma argieluga seonduvate tegemistega, jättes kõrvale kõige olulisema nüansi - toidu!

Kui trenn on tehtud, siis järgneva kuuekümne minuti jooksul tuleks kindlasti süüa korralik eine, mis oleks täisväärtuslik ja sisaldaks nii kiiresti imenduvaid süsivesikuid, aeglaselt imenduvaid süsivesikuid, valke kui ka häid rasvu. 

Ideaalis võiks peale trenni süüa ühe puuvilja, mis annab organismile kiire energialaengu ning seejärel võiks endale valmistada toeka söögi - selleks sobib nii puder koos munavalgega, omlett singi ja leivaga kui ka rasvane kala täisterapastaga. 

Peale trenni vajab organism koheselt uut energiat, sest vaid nii suudavad lihased taastuda ja ainevahetus normaalselt toimida. Kui peale trenni söömine vahele jätta, muutub ainevahetus aeglaseks ja keha väsib ning pikas perspektiivis tekib kurnatus.

Allikas: health