Reklaam sulgub sekundi pärast

1 KUUM SEKSINIPP: see viib teie sekselu teise dimensiooni

Mis muudab seksi tõeliselt erutavaks ja enneolematuks kogemuseks ja miks on mõnel paaril pigem igav seksuaalelu? Teadlaste sõnul on olemas üks kindel seksinipp, mis võib päästa ka kõige tuimema voodielu, ent selle toimimiseks tuleb oma mugavusstsoonist välja astuda.


Mis muudab seksi tõeliselt erutavaks ja enneolematuks kogemuseks ja miks on mõnel paaril pigem igav seksuaalelu? Teadlaste sõnul on olemas üks kindel seksinipp, mis võib päästa ka kõige tuimema voodielu, ent selle toimimiseks tuleb oma mugavustsoonist välja astuda.

Nimelt on teadlased jõudnud järeldusele, et kõige tõhusam seksinipp, mis alati toimib, on suhtlemine! See imenipp annab garanteeritult tulemuse, kui seda oskuslikult kasutada - paarid, kes omavahel aktiivselt suhtlevad ning ka seksi ajal annavad märku, mis neile meeldib ja mis neid erutab, naudivad seksi kordades rohkem.

Piisab vaid paarist märguandest ja teine osapool juba teab, millistest kohtadest tema kallim puudutamist enim naudib ning selge on ka see, et kui te olete juba mõnda aega teineteisele nippe ja soovitusi sel teemal jaganud, teavad mõlemad osapooled edaspidi isegi, kuidas sind erutada ja ekstaasi viia.

Seda võib nimetada imenipiks, ent tegelikkuses on tegu imelihtsa nipiga ja see tõesti toimib.

Allikas: Metro