Reklaam sulgub sekundi pärast

1 LEVINUD TOIDUAINE, MILLE TARBIMINE teeb naise näo koledaks

Näonahk on õrn ning vajab lisaks välispidisele hoolitsusele ka seespidiselt tähelepanu, mis tähendab, et teadlik toitumine on äärmiselt oluline. Piisab paarist ebasobivast toiduainest ning nahk võib muutuda tuhmiks, allergiliseks ja liigselt kuivaks või hoopiski rasuseks - naha probleemid on individuaalsed, ent tihtipeale seotud toiduga, mida tarbime.

Näonahk on õrn ning vajab lisaks välispidisele hoolitsusele ka seespidiselt tähelepanu, mis tähendab, et teadlik toitumine on äärmiselt oluline. Piisab paarist ebasobivast toiduainest ning nahk võib muutuda tuhmiks, allergiliseks ja liigselt kuivaks või hoopiski rasuseks - nahaprobleemid on individuaalsed, ent tihtipeale seotud toiduga, mida tarbime.

Teadlased tegid kindlaks, et üks toiduaine mõjub ühtemoodi halvasti kõikidele nahatüüpidele ning selle liigne tarbimine muudab naha kuivaks, kortsuliseks ja tuhmiks. Toiduaine, mis näonaha ära rikub, on kahjulik ka organismile ja põhjustab paljudele inimestele üle kogu maailma probleeme ülekaalu näol.

Selleks toiduaineks on suhkur. Kui inimese vereringes on liiga palju suhkrut, langeb kollageeni tootmise tase ja nahk kannatab esimesena.

Kui sinu näonahk on probleemne, siis tee neli nädalat suhkrust pausi - tarbi seda nii vähe kui üldse võimalik ja jälgi samal ajal oma näonahka ja enesetunnet. Suure tõenäosusega kaotad nii mõnegi kilogrammi ja nahk muutub kaunimaks.

Allikas: redbookmag