Reklaam sulgub sekundi pärast

1 LIHTNE MUUDATUS päästis paari seksuaalelu

Siobhan Wendi nimeline naine jagas sotsiaalmeedias lihtsat nippi, kuidas on võimalik päästa paari seksuaalsuhe, kui tundub, et intiimsusele ja lähedusele pole enam aega. 

Wendil ja tema mehel on ühised lapsed ning mõlemad on ka töökohad, mis nõuavad suure osa argipäevast. Ühist aega jäi aina vähemaks ja vähemaks ning argieluga toimetulek sõi ära suure osa energiast. 

Lõpuks sai Wend aru, et väheseks jäänud vaba aeg veedeti ninapidi telefonis ning otsustas teha lihtsa muudatuse. Ta ütles mehele, et mobiiltelefonidel pole enam magamistuppa asja ning ostis koju traditsioonilise äratuskella, et mobiilist poleks vaja ka äratust panna. Samuti leppisid nad omavahel kokku, et pärast kella kuut ei kasuta enam kumbki telefoni, tahvelarvutit ega sülearvutit. 

Ja see nipp töötas. Wend sõnas, et nad muutusid mehega tunduvalt lähedasemaks ja tegid jälle asju koos. "Õhtuti oli meil jälle aega, et koos olla. Ka seksisime me tunduvalt rohkem, kui enne," rääkis ta. 

Alguses pidi muudatus kestma 30 päeva, kuid naise sõnul on harjumus püsiv. 

"Lisaks rohkem seksimisele ja paremale suhtele oleme ka tunduvalt paremini maganud ja meil on rohkem energiat, et koos asju teha."

Teinekord võivad ka väikesed asjad palju muuta. 

 

allikas: Mirror