Reklaam sulgub sekundi pärast

1 MÜÜT VIBRAATORI KOHTA, mille murdmiseks on viimane aeg

Kuna seks on ikka veel mingit sorti tabuteema, siis liigub selle kohta endiselt igasuguseid müüte. Üks populaarsematest müütidest, mis liikvel, on nn surnud vagiina sündroom. Jah, kõlab külmavärinaid tekitavalt!

Selle nimetusega viidatakse veendumusele, kuidas vibreerivate seksmänguasjade kasutamine kahjustab alumise osa närve nii palju, et naised ei tunne tavaliselt seksist enam mingit mõnu. Õnneks ei ole sellistel juttudel mingit tõepõhja.

Jah, vibraatori vibreerimine võib pikema kasutuse vältel küll neid kohtasid, kus seda kasutatud on, tundlikumaks ja hellaks muuta, kuid see ei tähendaks, et naised enam tavalisest seksist mingit mõnu ei tunne. Täpselt nagu käsi, mille peal oled öösel maganud, on hommikuks "surnud", kuid tundlikkus tuleb ajapikku tagasi - sama lugu on ka vagiinaga, kui see on natuke puhata saanud.

Vibraatorid on osa normaalsest seksuaalkäitumisest ja eriti suur abi võib neist olla neile naistele, kes on ületanud menopausi künnise. Seetõttu võib lausa väita, et seksmänguasjad aitavad naiste allkorrusel püsida aktiivse ja elavana. 

 

allikas: Women's Health