Reklaam sulgub sekundi pärast

1 NIPP, KUIDAS ERINEVAID MARJU tegelikult külmutama peaks

Enamasti ei mõelda marju sügavkülma pannes sellele, kas ja kui lihtne on neid hiljem sealt võtta ja tarbida. Võetakse käepärast olevad anumad või külmutuskotid, marjad sisse ja ongi valmis. Enne seda marjad muidugi pestakse puhtaks ning vajadusel puhastatakse – maasikatel näiteks lõigatakse ots maha.

Mille peale enamus aga ei tule, on tõsiasi, et kui sa näiteks maasikad puhtaks pesed ja siis märjal kujul sügavkülma paned, külmuvad need üheks suureks tüütuks tükiks. Maasikate küljes olev vesi külmub jääks ja nii lihtsalt see tükk ka tekib.

Pole just kõige mugavam sellisel moel marju sügavkülmast võtta, või mis? 

Seega, kui sa tahad, et marjad oleksid sügavkülmast hõlpsasti võtta, lase neil enne külmapanekut täiesti kuivada ning ideaalis võiks marju enne näiteks üleöö külmikus hoida ja siis sealt juba edasi sügavkülma asetada.

Allikas: TheKitchn