Reklaam sulgub sekundi pärast

1 NIPP, KUIDAS võimalikult kiiresti 5 kilo alla võtta

Suve ning ühtlasi ka rannahooaja lähenedes tunnevad paljud naised, et viimane aeg on end käsile võtta ning paarist lisakilost vabaneda, et saaks end suvel ka rannariietes mugavalt tunda. See tähendab, et läbi tuleb vaadata ka oma menüü ning viia sisse vajalikud muudatused. 


Suve ning ühtlasi ka rannahooaja lähenedes tunnevad paljud naised, et viimane aeg on end käsile võtta ning paarist lisakilost vabaneda, et saaks end suvel ka rannariietes mugavalt tunda. See tähendab, et üle tuleb vaadata ka oma menüü ning viia sisse vajalikud muudatused. 

Kuidas aga teha seda nii, et tulemused tõepoolest ka saabuksid ning üleliigsed kilod kaoksid? Kõige kiirem ja tõhusam meetod on valge suhkru tarbimise viimine miinimumini. Tarbides päevas vähem kui 15 grammi valget suhkrut ning süües sisse vähem kaloreid, kui sa päevas ära kulutad, on kaalulangus garanteeritud.

Kindlasti ei tohi oma keha näljutama hakata, sest nii jääb kaal seisma ja ainevahetus aeglustub. Selle tulemusena talletab keha iga toiduraasukese rasvana, sest ta kardab, et tulevikus võib tulla hetk, millal üldse enam süüa ei saa.

Seega, kui sa soovid kaalust alla võtta, siis võta menüüsse suures koguses värvilisi köögivilju, tarbi rohkelt valku, häid süsivesikuid, häid rasvu ning hoia söödav kaloraaž madalamal, kui sa päevas kulutad.

Ühestki toidukorrast loobuda ei tohi, süüa tuleb iga paari tunni tagant. 

Süsivesikuid ei tohi aga kindlasti menüüst välja jätta - kaks korda päevas peaks eine kindlasti sisaldama täisteratooteid - pasta, pudruhelbed, leib, müsli. 

Kanaliha, tuunikala, mereannid, kodujuust, lahja sült, köögiviljad, tatar, kartul, täisteratooted, lõhe, oliiviõli, pähklid, seemned - just neid tooteid tarbides on võimalik ka lühikese ajaga viis kilogrammi kaalust alla võtta.

Allikas: shape.com