Reklaam sulgub sekundi pärast

1 OOTAMATU PÕHJUS, miks ei tohiks kallima ees kõhugaase kinni hoida

Nii mitmedki asjaolud mõjutavad seda, kas paari omavaheline suhe toimib või mitte. Väga olulist rolli mängib mehe ja naise vaheline keemia, kuid sama oluline on ka see, kui vabalt sa ennast koos partneriga tunned, vahendab Indy100

Paljude meelest ei ole tualetis käimine ning peeretamine asjad, mida peaks oma kallimaga jagama. Näib aga, et sellist arvamust tuleks muuta. Nimelt selgus hiljutisest uuringust, et oma partneri ees puuksutamine mängib suhte tulevikku silmas pidades väga olulist rolli. 

Uuringu sõnul ootab inimene keskmiselt pool aastat kuni aasta enne kui esimest korda kallima ees kõhutuuled valla päästab. Tõsi, on olemas ka erandeid, kes juba pärast paarinädalast tutvust end teineteise juuresolekul vabalt tunnevad. Ja siis on olemas ka neid inimesi, kes mitte mingi hinna eest oma kallima ees ei peereta. 

Uuringu tulemustest selgus siiski asjaolu, et kui inimene julgeb oma partneri ees peeretada, räägib see sellest, et suhtes on kõik korras. 

"Peeretamine on lõbus asi. Kui paar mõistab teineteise huumorit, võib suhte viia täiesti uuele tasemele. Teineteise ees peeretamine on suhtes vaid väike tõke, millest tasub üle astuda. See tugevdab oluliselt teie suhet," seisab uuringus.