Reklaam sulgub sekundi pärast

1 OOTAMATU PÕHJUS, miks kallimaga just hommikul voodimõnusid nautida

Terve ja tugeva suhte üheks väga oluliseks alustalaks on loomulikult seks, mis mõjub ühtlasi ka loodusliku stressi maandajana pannes endorfiinid liikvele. Briti teadlased on jõudnud järeldusele, et parim aega seksimiseks on just hommikul - täpsemalt kas kell kaheksa või siis 45 minutit pärast ärkamist.

Terve ja tugeva suhte üheks väga oluliseks alustalaks on loomulikult seks, mis mõjub ühtlasi ka loodusliku stressimaandajana, pannes endorfiinid liikvele. Briti teadlased on jõudnud järeldusele, et parim aega seksimiseks on just hommikul  täpsemalt kas kell kaheksa või siis 45 minutit pärast ärkamist.

Põhjus, miks teadlased hommikul linade vahel vallatlemist soovitavad, on lihtne. Nimelt on see tervisele väga kasulik! Hommikune seks vähendab stressi ja pingeid ning alandab ka vererõhku. Meeldiv enesetunne kestab terve päeva ning lisaks suureneb paari omavaheline lähedus. 

Ka meeste vastupidavus on uuringute kinnitusel just hommikusel ajal kõige parem, seda just kell kaheksa või 45 minutit pärast silmade avamist.

Hea enesetunde ja tervise nimel vallatle oma kallimaga hommikul enne tööle minekut.

Allikas: menshealth