Reklaam sulgub sekundi pärast

1 OOTAMATU TEGU, mis tagab pika ja õnneliku suhte

Singapuris üles kasvanud ja nüüd Londonis elav Ar'nie Krogh kinnitas Daily Mailile, et õnneliku ja pika suhte saladuseks on graafiku alusel seksimine. Nimelt aitavat seksi graafikusse paigutamine sädet elus hoida ning vältida truudusetust. Naine ise on 18 aastat abielus olnud ning väidab, et seksib oma mehega sama palju kui suhte alguses.

"Me seksime nii tihti kui võimalik ning teeme seda graafiku alusel mitu korda nädalas. Laupäeva ja pühapäeva hommikul on seksimine kohustuslik," avaldas naine. 

Tema sõnul seksivad nad mehega isegi siis, kui üks pooltest on selleks väsinud. "Ma ei keeldu seksist isegi siis, kui olen väsinud. See on minu viis teda õnnelikuks teha. Tihtipeale lähme õhtuti varem magama, et seksimiseks piisavalt aega jääks."

Krogh täpsustas, et graafikusse paigutatud armurõõmud ei pea alati klassikalist seksi tähendama, selleks võib olla ka suuseks või lihtsalt kallistamine. Mõte seisneb pigem selles, et paarid võtaksid aega nautimaks erilist initiimset ühendust, mis nende vahel on.

Kuigi mõned suhteterapeudid on graafiku alusel seksimise osas skeptilised, ei nõustu Krogh nendega. Naise sõnul on seksimine sama nagu köögi korrashoidmine - seda ei saa teha ainult siis, kui tuju tuleb.

"Sa ei saa kööki pool aastat mitte koristada ja siis imestada, et miks see enam ei sära. Selle nimel tuleb vaeva näha," selgitas ta.