Reklaam sulgub sekundi pärast

1 RIIDEESE, MIDA EI TOHI kunagi kaks päeva järjest kanda

Äsja pesust tulnud rõivad loovad mõnusa enesetunde ning kõige parem on loomulikult värskendav emotsioon, mis kaasneb sellega, kui poest äsja ostetud riideese esimest korda selga pannakse. Kuid on olemas esemeid, mida ei tohiks mitte kunagi kaks päeva järjest kanda ning siinkohal ei ole juttu sugugi aluspesust, mille puhul peaks see igati iseenesest mõistetav olema.

Äsja pesust tulnud rõivad loovad mõnusa enesetunde ning kõige parem on loomulikult värskendav emotsioon, mis kaasneb sellega, kui poest äsja ostetud riideese esimest korda selga pannakse. Kuid on olemas esemeid, mida ei tohiks mitte kunagi kaks päeva järjest kanda ning siinkohal ei ole juttu sugugi aluspesust, mille puhul peaks see igati iseenesestmõistetav olema.

Teksapükste puhul arvatakse, et neid tuleks pesta võimalikult harva ning et isegi seitse päeva järjest üht ja sama teksapaari kanda ei ole mingi patt. Küll aga ei tohiks mitte kunagi kahel järjestikusel päeval tõmmata jalga ühed ja samad sukkpüksid. Nimelt vajab see riideese hingamiseks aega just nii nagu ka jalatsid, mille puhul kehtib samasugune reegel - kaks päeva järjest on halb.

Kui jalad ei higista, siis ei pea sukkpükse sugugi peale igat kandmise korda pesema, ent siiski tuleks nad tuulduma panna või mis veelgi parem, eelnevalt veel leigesse vette ligunema asetada ning seejärel kuivama panna. Kui sukkpüksid on ühe päeva saanud puhata, võib neid ühe korra enne pessu panekut veel kanda.

Allikas: Youbeauty