Reklaam sulgub sekundi pärast

1 SUUR VIGA, mis võib teie suhtele saatuslikuks saada

Brigham Youngi ülikoolis viidi läbi uuring, millest selgus, et negatiivsete asjade ütlemine tekstsõnumite kaudu vähendab paari omavahelist lähedust ning ajab neid hoopis riidu. Seetõttu peaks probleemid alati näost näkku selgeks rääkima, kirjutab PureWow

Tead ju küll seda olukorda, kus asutad end kodust välja minema ning ühtäkki märkad, et kallim on unustanud prügi välja viia või tema mustad sokid vedelevad põrandal? Uksest väljudes saadad partnerile vihase sõnumi sellest, kuidas sa ise pidid nüüd prügi välja viima või sokid kokku korjama. Selle peale vastab kaaslane kiiresti, kuidas sa ise midagi ära unustanud oled – ja enne kui arugi saad, olete suures tülis. 

Seda on meie kõigiga juhtunud, aga tasub meeles hoida, et eelpool mainitud uuringu sõnul on paarid, kes üritavad erimeelsusi lahendada sõnumite teel, suurema tõenäosusega õnnetud. 

Telefoni järele haaramise asemel rääkige negatiivsetest asjadest silmast silma. Nii on väiksem tõenäosus, et üksteise juttu valesti tõlgendate ja näost näkku suheldes näete ka teineteise reaktsiooni.