Reklaam sulgub sekundi pärast

1 TAIM, MIS PEAKS leiduma igas kodus

Aaloe on üks neist taimedest, mis võiks leiduda igas majapidamises. Lisaks sellele, et taim kodustes tingimustes ideaalselt kasvab, saab seda ka mitmetel erinevatel viisidel kasutada. Tähtsamad neist on õhu puhastamine ja kodu kaitsmine kurjade jõudude eest. 

Aaloe olemasolu teeb head tervele majapidamisele, sest see puhastab kodus olevat õhku erinevatest saasteainetest ning ühtlasi aitab koju värsket õhku tuua. Kõige paremini sobib aaloe õhku puhastama köögi aknalauale, kus see saab piisavalt valgust, et olla elujõuline. Aaloe kasvab sedasi, et see laseb kolmes erinevas suunas enda lehed välja, mis müstikamaailmas loob ülimalt kaitsva sümboli.

Teiseks oluliseks asjaks, milleks aaloed kasutatakse, on kodu kaitsmine kurjade jõudude ning halva energia eest. Piisab sellest, et taim oleks ükskõik millises toas, kuid eriti kasulik on taime hoidmine välisukse lähedal. Nimelt tagab see selle, et sinu koju ei tule ükski inimene, kes sinna ei kuulu. Neil, kes astuvad üle ukseläve halbade mõtete või soovidega, läheb üsna kiiresti süda pahaks või soovib lahkuda.