Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ÜLLATAV ASI, mida paljud mehed seksikaks peavad

Muidugi peavad mehed seksikaks naisi, kes näevad väga head välja ja kannavad seksikaid riideid, kuid see pole ainus, mis naise seksikaks teeb. Tegelikkuses on asju, mis on seotud naise loomuse ja käitumisega, mis võivad samuti seksikust välja peegeldada ning mehi ligi tõmmata.


Muidugi peavad mehed seksikaks naisi, kes näevad väga head välja ja kannavad seksikaid riideid, kuid see pole ainus, mis naise atraktiivseks teeb. Tegelikkuses on asju, mis on seotud naise loomuse ja käitumisega, mis võivad samuti seksikust peegeldada ning mehi ligi tõmmata.

Sageli ei pruugi seksikus isegi naise välimusega otseselt seotud olla.

Üks üllatav asi, mida paljud mehed naiste juures seksikaks peavad ja mida nad väga kõrgelt hindavad, on kompleksivabadus. See tähendab naist, kes ei põe oma välimuse pärast, vaid oskab oma tugevusi ära kasutada ja vigu varjata. Mitte keegi ei ole täiuslik, ent see ei tähenda, et iga väiksema veakese pärast peaks ennast kuidagi halvasti tundma. Elu on elamiseks ja nautimiseks ning naised, kes oskavad elust rõõmu tunda, mõjuvad seksikalt ka meeste silmis.

Allikas: Your Tango