Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ÜLLATAV ASI, mis paljastab hertsoginna Meghani raseduse

Suurbritannias oodatakse palavikuliselt hetke, millal hertsoginna Meghan ja tema abikaasa prints Harry teatavad, et on lapseootel. Kuninglik paar sõudis abieluranda käesoleva aasta maikuus, vahendab Ilta Sanomat. 

Nii hertsoginna ise, kui ka prints on avalikult öelnud, et soovivad väga lapsi saada. Meghan sattus hiljuti fotokaamerate silma ette šampanjat juues, seega vaevalt, et ta veel rase on. The Sun vihjab, et teada saamaks hertsoginna rasedusest tasuks edaspidiselt silmas pidada üht ootamatut asja. 

Selleks on naise juuksed. Nimelt on Meghani ema mustanahaline ja tema isa heledanahaline. Kaunitar on varasemalt rääkinud, et ta laseb oma muidu lokkis juukseid sirgendada ning ta kasutab selleks keratiini sisaldavaid tooteid. Kuna keratiinitoodete mõju lootele pole veel nii palju uuritud, soovitatakse rasedatel neid vältida.

Seega kui Meghan rasedaks jääb, ei saa ta neid edasi kasutada ning peab edaspidi käima ringi lokkis juustega. Kui üks hetk hakkab hertsoginna kandma hobusesaba ja krunne, võib see paljastada tema raseduse.