Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ÜLLATAV PÕHJUS, miks kallimaga just hommikul voodis vallatleda

Terve ja tugeva suhte üheks väga oluliseks alustalaks on loomulikult seks, mis mõjub ühtlasi ka loodusliku stressi maandajana pannes endorfiinid liikvele. Briti teadlased on jõudnud järeldusele, et parim aega seksimiseks on just hommikul - täpsemalt kas kell kaheksa või siis 45 minutit pärast ärkamist.

Terve ja tugeva suhte üheks väga oluliseks alustalaks on loomulikult seks, mis mõjub ühtlasi ka loodusliku stressi maandajana, pannes endorfiinid liikvele. Briti teadlased on jõudnud järeldusele, et parim aega seksimiseks on just hommikul  täpsemalt kas kell kaheksa või siis 45 minutit pärast ärkamist.

Põhjus, miks teadlased hommikul linade vahel vallatlemist soovitavad, on lihtne. Nimelt suurendab see paaride omavahelist läheduse tunnet, mis on kestva suhte nimel äärmiselt oluline nüanss. Seks paneb liikvele ka heaoluhormooni oksütotsiini ning sellest tulenevalt tundub partner sulle terve päeva jooksul eriti kalli ja lähedasena.

Luues tugevama emotsionaalse sideme oma kallimaga läbi seksi just hommikul, tunned end terve päeva rõõmsamalt ning suudad ka väljakutsetele kergemini vastu minna.

Allikas: menshealth