Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ÜLLATAV toiduaine, mis kaitseb sinu tervist

Oma tervise eest tuleb hoolt kanda ning toit on see, mis väga suurel määral mõjutab ka inimese enda heaolu ja seda mitmest aspektist lähtudes - toit pole pelgalt kõhutäide, vaid ka tervise tugevdaja. Hambaarstid soovitavad patsientidel julgemalt juustu süüa, sest juust kaitseb hambaid happe mõju eest.

Oma tervise eest tuleb hoolt kanda ning toit on see, mis väga suurel määral mõjutab ka inimese enda heaolu ja seda mitmest aspektist lähtudes  toit pole pelgalt kõhutäide, vaid ka tervise tugevdaja. Hambaarstid soovitavad patsientidel julgemalt juustu süüa, sest juust kaitseb hambaid happe mõju eest.

Nimelt tekitavad enamus toiduaineid süües hapet, mis omakorda kahjustab hambaemaili ja selle tulemusena tekib kaaries. Kui aga iga toidukord lõpetada väikese juustutükikesega nagu seda teevad näiteks ka prantsuse naised, hoiad oma hammaste tervist.

Juust kaitseb hambaid söömisel tekkiva happe mõju eest väga tõhusalt. Kõige paremad juustud hammastele on pigem kõvad, küpsetatud edam ja emmentalilaadsed juustud, sest need nõuavad närimist, viibivad suus pikemat aega ja stimuleerivad sülje eritumist, mis uhab hammastelt toiduosakesi.

Allikas: redbookmag