Reklaam sulgub sekundi pärast

10 AASTAT TAGASI kadunud mehe laip leiti poekülmiku tagant

Ameerika Ühendriikides Iowa osariigis läks 2009. aasta 28. novembri õhtul kaduma 25-aastane noormees nimega Larry Ely Murillo-Moncada. Nüüd, peaaegu kümme aastat hiljem, leiti noormehe surnukeha supermarketi külmiku tagant. Poisi ema Ana rääkis politseile, et päev enne kadumist käis ta pojaga arsti juures, kus talle kirjutati antidepressandid.

Larry Ely oli oma emale öelnud, et ta kuuleb oma peas hääli ning vahel kurtis ta, et keegi jälitab teda. Poisi vaimse tervisega ei olnud kõik paraku korras, kuid loodeti, et antidepressandid aitavad.

Külmal novembriõhtul lahkus noormees kodust ilma jalatsite, sokkide ja koduvõtmeteta. Sellest hetkest jäi ta aastateks kadunuks.

Noormehe surnukeha leiti selle aasta jaanuaris supermarketi keti No Frills filiaalist külmiku tagant ehk siis täpsemalt suure külmiku ja seina vahelt. Tegemist on sama poega, kus Larry Ely töötas ning nüüd selgub, et pärast kodust lahkumist oli ta läinud poodi. Seda, kuidas ta külmiku taha sattus pole teada, kuid et külmikud teevad väga valju häält, siis mitte keegi tema appihüüdeid ei kuulnud.

Ühe supermarketi endise töötaja sõnul ronisid nad vahel külmkappide otsa ning tõenäosus on, et Larry Ely kukkus õnnetul kombel külmiku otsast maha selle taha ega pääsenud sealt enam välja.

Allikas: Washington Post