Reklaam sulgub sekundi pärast

10 KILO ALLA VÕTNUD Amani Kiivikas sai võrratu võidu bikiinifitnessis

Laupäeval, 6. aprillil toimusid Pärnus Spa&Sport Cupil lahtised karikavõistlused kulturismis ja fitnessis algajatele ning esmakordselt astus lavale ka legendaarse Ott Kiivika tütar Christin-Amani Kiivikas. Kolm aastat kestnud teekond bikiinifitnessi lavale nõudis Amanilt kahtlemata suuri pingutusi ja tulemus oli seda väärt.

Nimelt noppis Amani oma esimestelt bikiinifitnessi võistlustelt noorte klassis kohe esikoha.

Isa Ott, kes on ühtlasi ka Amani treener, kirjutas kolm päeva enne võistlusi raskest tööst, mis tehtud sai. "5 kuud spetsiaalettevalmistust ja üle 10 kilo rasva on ära põletatud ning kolm päeva on aega tütrel Amanil oma esimeste võistlusteni bikiinifitnessis noorte klassis. Kokku on nüüdsest üle kolme aasta möödunud, kui alustasime oma teekonda ja konarlik on see olnud, kuid jätkuvalt liikunud õiges suunas. Olen alati öelnud, et võistlus käib eelkõige iseendaga ja seda, kes päeva lõpus ennast järjepidevalt ületab, saadab ka suurem edu pikas perspektiivis."

Amani värsked emotsioonid pärast võitu: "Mu unistus on täitunud! Kolm aastat tööd kandis vilja ja siin ma olen, esimene koht bikiinifitness noored ja juuniorid."

Eesti Karikavõistlused, kus Amani end järgmisena proovile paneb, toimuvad 27. aprillil.