Reklaam sulgub sekundi pärast

10 mõnusamat suvedeiti

Suvi Eestimaal hakkab varsti otsa lõppema, kes veel ei ole oma kallimale mõnusat suvekohtingut korraldanud, siis nüüd on selleks viimane aeg! Askmen.com uuris meestelt välja, milliseid suvekohtinguid nad enim naudiksid.

 

Suvi Eestimaal hakkab varsti otsa lõppema, kes veel ei ole oma kallimale mõnusat suvekohtingut korraldanud, siis nüüd on selleks viimane aeg! Askmen.com uuris meestelt välja, milliseid suvekohtinguid nad enim naudiksid.

1. Suvepiknikule

Suvekohting nr. 1! Vali välja kõige looduskaunim rannariba, aas või park, kuhu kallimaga einestama minna. Küpseta kaasa hooaja marjadest valmistatud koogike, haara kaasa piknikulina ning veinipudel - ja suve ilusaim õhtu võibki alata!

2. Lõbustusparki seiklema

Suhkruvatti sööma ja karusellidega keerlema. Ja kui veab, ehk sulle võidetakse isegi mängukaru!

3. Vabaõhukontserdile!

Sume augustikuu pakub veel igas Eestimaa paigas mõnusaid kontserte. Kui te siiani pole veel koos kontserdile jõudnud, siis on viimane aeg! Koos saate kaasa laulda, tantsida ning hiljem üksteist pleedi sees mõnusasti soojendada.

4. Autoga tuuritama

Kellele jalutada ei meeldi, see võib oma neljarattalisele sõbrale hääled sisse panna ning kallima sõitma viia. Enne seda võiks panna kokku suvise soundtracki, mis sisaldaks teie mõlema lemmiklaule.

5. Linna avastama

Tutvustage üksteisele oma lemmikpaiku linnas alates kohvikutest ja lõpetades salajaste lemmikpaikadega ning unistuste maja näitamisega.

6. Öö- või katusekino

Uuri välja, kas ja kus asub sinule lähim öö- või katusekino näitamise koht. Ja kui seda sinu linnas ei olegi, siis saad ise investeerida projektorisse ning sellega näiteks oma maakodu seina peale näidates mõnusalt romantilise filmiöö korraldada.

7. Mängud vees

Sellel deidil ei saa kohe kindlasti igav hakata. Lubatud on kõik - nii purjetamine, aerutamine, kanuuga sõit või niisama suvine rannaskäik.

8. Lohet lennutama!

Mõnusalt suvine ja veidi lapsik tegevus, mille aluseks on korralik meeskonnatöö. Kui lohe on edukalt lennutatud, on teie kord murul puhata ja mõnusalt aega viita.

9. Vanakraamiturud ja kaltsukad

Külastage huvitavate leidudega poode. Uskuge, lõbusa kaaslasega seal juba igav ei hakka. Saate proovida huvitavaid rõivaid ning hinda alla kaubelda!

10. Autopesu

Mehed on enam kui nõus ujukad jalga panema ja koos sinuga mustakssaanud autot küürima minema!

 

 

Triin Tisler