Reklaam sulgub sekundi pärast

10 põhilist viga, mida huulte värvimisel tehakse

 

Värvitud huuled kaunistavad iga naist, värvivalik on lõputu ja mängumaa suur, tulemuseks võib olla aga ahvatlev musisuu. Selleks, et kogu ilu mitte untsu keerata, loe läbi järgmised nipid ja väldi läbikukkumist.


 

Värvitud huuled kaunistavad iga naist, värvivalik on lõputu ja mängumaa suur, tulemuseks võib olla aga ahvatlev musisuu. Selleks, et kogu ilu mitte untsu keerata, loe läbi järgmised nipid ja väldi läbikukkumist.

• Huulekontuuri abil saab väga kena kuju huulele ning see aitab huulevärvi valgumist peatada. Kui sa aga värvid huulekontuuri huulevärvist mitu tooni tumedamalt ning jätad kontuuri hajutamata, on tulemuseks tõeline katastroof. Joonista kontuur ning hajuta pintsliga suunaga huule sissepoole, siis jääb kena tulemus ka siis, kui huulevärv on keskelt kulunud.
• Pragunenud huuled on paljudele mureks, kui sa neid  värvid, jääb värv ebaühtlaselt ning inetu. Enne meigi tegemist kasuta niisutavat huulepulka. Vali looduliku koostisega niisutav huulepalsam, mis ravib ja ei tekita huulenahale tootest sõltuvust.
• Kitsaks kontuuritud huuled saad siis, kui joonistad kontuuri oma huulekontuurist sissepoole, paljudel see just nii kipub minema. Et huultele volüümi lisada, alusta huulekontuuri joonistamist huulte välisnurgast suunaga ülespoole - amori kaare suunas, siis liigub pliiats juba loomulikult selles suunas, et joonistad huuled suuremaks. Järgmiseks joonista välisnurgast suunaga allapoole alumine huulekontuur.
• Ebaühtlased huuled, kus alumine huul on ülisuur ja ülemine kriipsuke või vastupidi, ei talu punaseid ja tumedaid toone. Suuremale huuleosale võid küll natuke tumedama tooni anda, ent väikesele huuleosale kanna keskele heledat tooni ning läiget. Kui soovid suuremat huuleosa väiksemaks joonistada, kasuta peitekreemi, et huultele uus kuju anda.
• Kulunud huulevärvi saad ära hoida, kui kasutad huulevärvi alla primerit. Primer ehk huule alusvärv aitab huulepulgal kauem peal püsida ja silub kortsukesi.
• Viltu joonistatud huuli saad parandada, kui võtad appi peitekreemi ja puhastad pintsliga vookleva kontuuri .
• Huulevärv püsib märksa kauem peal, kui sa väldid huulte kokkusurumist ja hammustamist, lisaks ei lähe värv laiali ning hambadki jäävad puhtaks. Kui muidu kipud unustama, siis kasuta maitsega huuleläiget, mille sattumine suhu peaks kohe meeldetuletusena mõjuma.
• Selleks, et huuled hamabaid ei määriks, aseta sõrm huulte peale ja tõmba  suust läbi, jätka seda seni, kuni huuled enam ei määri.
• Kui huulevärv jääb huultele ebaühtlaselt ning ääred jäävad ähmased, siis aitab sind huulepintsli kasutuselevõtt. Algul vajab harjumist, kuid peagi oskad tõmmata supersirgeid huulekontuure, lisaks saad pintsliga huule värlisnurkadesse ligi ning kõik ebaühtlused huulepinnal silutud.
• Kui huulevärv jääb inetult klaasi äärele, siis tee järgmiselt. Vajuta salvrätikuga õrnalt alumise huule keskosale seni, kuni see enam rätikut ei määri. Ka võid alumise huule keskosale natuke puudrit vajutada, see samuti kinnitab huulevärvi.

Hea lugeja, milline on sinu lemmik huulepulk ja läige?

Mari Ojasaar