Reklaam sulgub sekundi pärast

10 võimalust värskendada oma sügisstiili

Uue hooaja alguses tundub kindlasti ka sinule, et kogu olemasolev garderoob vajaks väljavahetamist. Kuid tegelikkuses saad hakkama vaid ka mõne uue rõivaeseme ja aksessuaariga. 

 

Uue hooaja alguses tundub kindlasti ka sinule, et kogu olemasolev garderoob vajaks väljavahetamist. Kuid tegelikkuses saad hakkama vaid ka mõne uue rõivaeseme ja aksessuaariga. 


1. Kitsad mustad püksid on moes triivinud juba õige mitu hooaega, kindlasti leiduvad ühed mustad skinny'd ka sinu kapis. Ka sügismood soosib liibuvaid pükse, mida tuleks kanda avaralõikelise pluusi/topiga.

2. Julge kanda poolsaapaid palja jala otsas või peenekoeliste sokikestega, mille serv piilub saapast kelmikalt välja. Sokke valides arvesta oma ülejäänud rõivakomplekti tonaalsust ning ära vali sokke liiga erksavärvilisi ega mustrilisi.

3. Kuhja kaela ja kätte kõik ehted, mis sul kodus olemas on:  nii punutud võrukesed, nahkpaelad, pärlid kui ka ketid! 

4. Investeeri kvaliteeti ja osta endale kaks siidi ja kašmiirisegust T-särki (inspiratsiooni võta Alexander Wangi kollekstioonist T by Alexander Wang ), mida saad kanda selle sügise lemmikute - suurekoleliste kudumite all.

5. Kui otsustad sel hooajal oma garderoobi täiendada vaid ühe nahkesemega, siis selleks võiks olla biker'i stiilis nahktagi või hoopis -püksid. Sõltuvalt sellest, mida sa tihedamini kannaksid. Kui otsustad tagi kasuks, siis sel hooajal võiks see olla paar numbrit suurem, sest just lohvakad ning suured ülerõivad on selle hooaja hitiks.

6. Nüüd on aeg saata oma stiletod väljateenitud puhkusele ning  võtta välja madalama kontsaga kingad. Inspiratsiooniks guugelda Proenza Schouler'i d'Orsay kingi.

7.  Ka sügishooaeg soosib suvemoest tulnud laialõikelisi pükse (looser pants), mida ei tohiks aga kombineerida lohvakate toppidega, sest nii võid enda kaalunumbrile kogemata lausa kümme lisakilo juurde liita. Popid püksid tuleb komplekti sobitada hoopis liibuva pluusi ning kõrgete kontsadega.

8. Vöö peale! See, et vöö pea kõik rõivakomplektid huvitavamaks muudab, ei ole enam ammu uudis. Sel hoojal vali aga kampsun või jakk, mida vöötama asud, kohe paar numbrit suurem, sest nii jääb lõpptulemus oluliselt lahedam.

9. Hästi valitud rõivastusele paneb punkti meik. Algav sügishooaeg soosib kaunist ja klassikalist naiselikku jumestust: punane huul ja tume silm on meigimärksõnad, mida tasuks jälgida. 

10.  Ära ei tohi unustada ka juukseid, millesse võiksid keerata õrnad, lendlevad lokid. Inspiratsiooniks guugelda Lauren Bacall'i.



allikas: harpersbazaar.com



Triin Tisler

[gallery ids="2013025,2013032,2013041"]