Reklaam sulgub sekundi pärast

15 ASJA, MIS JUHTUVAD, kui kallimaga kokku kolite

Sinu suhe kallimaga muutub sellel hetkel, kui kokku kolite ja hakkate argipäeva jagama. Muutus erineb oluliselt aga sellest, mida sa endale ette kujutasid.

1. Kõigepealt hingate kergendatult, sest enam ei pea te teineteise juures kohvri otsas elama.

2. Kuigi kokku kolimine tekitab stressi: kuidas ometi mahuvad kahe inimese asjad ühte korterisse ära. Stress aga paljastab, milline sinu kallim tegelikult on. Ja milline oled sina!

3. Veedate koos rohkem aega, aga teistmoodi, kui olid ette kujutanud. Nüüd on sul olemas keegi, kellega koos hommikust süüa ja koos hambaid pesta.

4. Õpite teineteise kohta iga päev midagi uut. Näiteks seda, et teisel on komme oma aluspesu ja sokke vedelema jätta.

5. Sa ei suuda enam varjata oma negatiivseid (ja kohati lausa rõvedaid) omadusi. Näiteks ei saa sa enam salaja nina nokkida.

6. Õpite teineteist sellisel viisil tundma, et jagate infot ka oma soolestiku toimimise kohta. "Kallis, ma lähen kakale," on repliik, mida vahetate.

7. Kui eelmine punkt polnud veel piisav, siis peale vetsus käimist kirjeldate toimunut täpsemalt.

8. Hakkate riidlema asjade üle, mille kohta arvasite, et te iialgi ei riidle. Näiteks koristamise pärast.

9. Kõige sagedamini tülitsete aga selle pärast, mida televiisorist vaadata.

10. Te ei oska enam üksi magada.

11. Teie ettekujutus romantikast muutub. Kui enne oli romantiline õhtusöök küünlavalgel, siis nüüd on selleks prügi väljaviimine ja kohvi keetmine.

12. Tunded nakkavad. Kui temal on kurb olla, siis on ka sinul.

13. Hakkate teineteisele igavaid sõnumeid saatma. Sõnumite sisu pole enam seksikas, vaid tuletate meelde, mida poest tooma peab. Kartuleid ja piima!

14. Õpite aktsepteerima teineteise erinevusi. Näiteks seda, et kallimale meeldib ketšupit külmkapis hoida, aga sulle mitte.

15. Teist saavad parimad sõbrad!

allikas: Buzzfeed