Reklaam sulgub sekundi pärast

15 PÕNEVAT ASJA, mida käekiri sinu kohta paljastab

Inimese käekiri võib selle omaniku kohta nii mõndagi põnevat paljastada. Elukutseline käekirjade analüüsija Sherri LaReaux väidab suisa, et käekirjast on võimalik välja lugeda selle omaniku meeleolu, iseloomustada tema mõttetööd ning tuua välja olulisi jooni tema iseloomu kohta.

Inimese käekiri võib selle omaniku kohta nii mõndagi põnevat paljastada. Elukutseline käekirjade analüüsija Sherri LaReaux väidab suisa, et käekirjast on võimalik välja lugeda selle omaniku meeleolu, iseloomustada tema mõttetööd ning tuua välja olulisi jooni tema iseloomu kohta.

Kui tahad enda kohta rohkem teada, siis pane julgelt paar rida paberile kirja ja hakkame analüüsima! 

1. Püstine käekiri 

Kui sinu kirjutatud tähtede tipud on suunatud otse üles, tähendab see, et oled väga ambitsioonikas persoon. Aga ole siiski ettevaatlik - tegemist võib olla ka viitega liigsele ülbusele. 

2. Keskmisest väiksem kirjastiil 

Kui sinu kirjutatud sõnad on mikroskoopiliselt väikesed, tähendab see, et oskad oma elus detailidele suurt tähelepanu pöörata. 

3. Tähed ei sulgu

Vaata, millised on sinu kirjutatud “e”, “g” ning “a”. Kas need on pealt pisut avatud? Inimesed, kes tähti ei sulge, ei suuda elus oma ülesandeid lõpuni viia. Oled ehk pisut laisk? Tegemist võib olla ka viitega depressioonile.

4. Sõnad on väga lähestikku 

Kui sõnade vahel pole eriti ruumi jäetud, siis on kirjutajaks pisut neurootiline inimene. Oleks aeg endale pisut puhkust lubada ja elu natukene rahulikumalt võtta. 

5. Voolav kirjutusviis 

Kas sinu käekiri näeb paberil lihtsalt imeline välja? LaReaux' sõnul oled sa siis rahulik inimene, kes oskab alati õigel hetkel aja maha võtta. 

6. Täpi asemel süda või ring

Kui sul on komme “i” või “j” pisikese punkti asemel südame või ringiga kaunistada, siis meeldib sulle väga tähelepanu keskpunktis olla. Sul ei saa teiste tähelepanust iial küllalt. 

7. Kirjutatu on mööda lehte laiali

Samal ajal kui enamik inimestest kirjutab ilusti ridade vahele, kritseldad sina igasse lehekülje nurka midagi. See tähendab, et sinu näol on tegemist elava ja jutuka inimesega. Oled sõbrana väga hinnatud. 

8. Ümarad tähed 

Kas sul on ilus käekiri ja kõik tähed on ümara kujuga? Kui nii, siis oled kaastundlik, emotsionaalne ja intuitiivne persoon. Emotsioonid on sinu elus väga olulisel kohal. 

9. Nurgelised tähed

Kui sinu tähtedel on teravad tipud ja nurgad, näitab see, et sinu hingeelus valitseb suuremat sorti segadus. Tegemist võib olla suisa salamisi pulbitseva vihaga. 

10. Liiga perfektne käekiri

Kas mõtled kirjutades oma käekirja peale? Kuidas see välja tuleb? Kas pilt jääb ilus? Kui nii, siis peaksid elu pisut vabamalt võtma. Perfektsus ei ole siin elus kõige olulisem asi. Vähem muretsemist, rohkem nautimist! 

11. Meeletult suured algustähed 

Kui kirjutad oma nime esimese tähe üüratult suurelt, siis näitab see, et ihkad kuulsust või mingitki sorti tunnustust. Mida suuremad tähed, seda rohkem tuleb seda inimest märgata. 

12. Alustad märkmeid lehe ülemisest servast

Kui kirjutad märkmeid ja alustad lehe ülevalt servast, siis oled hea organiseerija. Tundub loogiline? Inimesed, kes ei oska hästi planeerida, alustavad oma kirjatükke pisut madalamalt. 

13. Järsult lohakaks muutunud käekiri

Kui sinu käekiri iga päevaga aina jubedamaks muutub, siis tähendab see, et sinu siseelu ei ole korras. Peaksid oma vaimsele tervisele tunduvalt rohkem tähelepanu pöörama. Ära pelga ka spetsialistidelt abi otsida. 

14. Ristita “T” ja täpita “i” 

Oled kannatamatu loomuga, mõnikord hooletu inimene. Või siis oli sul kirjutades lihtsalt kiire. 

15. Tühimik “A” või “O” alumises osas 

Selline asi viitab inimese ebaausale loomule. 

bustle.com