Reklaam sulgub sekundi pärast

16.04 BUDUAARI TURG LIVE Põhjakeskuses!

16. aprillil on põhjust sammud Rakvere Põhjakeskusesse seada, sest tulemas on särtsakas ja stiilne Buduaari turg LIVE.


16. aprillil on põhjust sammud Rakvere Põhjakeskusesse seada, sest tulemas on särtsakas ja stiilne Buduaari turg LIVE.

Põhjakeskusesse on tulemas tuntud buduaaritarid, moeloojad, palju lahedaid firmasid ja suur hulk põneva kaubaga eraisikuid – silmailu ning meelelahutust jätkub igaühele.  Staariturul müüvad oma kaupa Anni Rahula, Gertu Pabbo, Allan Roosileht jt.

Müügiboksid avatakse kell 10 ning ostumelu jätkub õhtul kella 18ni. Kauplejate ning šoppajate meeleolu hoiab taas kord üleval buduaaritaride lemmik Ženja Fokin. Suu teeb magusaks Baileys, pakivedu korraldab DPD.

Esteetika- ja Tantsukooli tüdrukud näitavad oma tantsuoskusi ning astuvad modellidena üles ka November Child moe-show'l. Tüdrukud teeb kauniks Rakvere tuntuim ilusalong Eedeni Aed

Living Models tuleb turu ajaks Põhjakeskusesse modelliotsingule!

Buduaari turg LIVE aitab taas kord kasuperesid! Toetame kasuperede lapsi ja kohale tulevad MTÜ Igale Lapsele Pere esindajad, et koguda kasuperedes kasvavatele lastele jalatseid, rõivaid, mänguasju ja muud vajalikku. Annetatud asjad lähevad muuseas ka Ida-Virumaa heategevuslikku second-hand pood-lattu, kust saadav tulu läheb samuti kasuperede toetuseks.

Põhjakeskuse kauplused teevad turupäeval superpakkumisi! 
Üritus on külastajatele TASUTA.

Kui soovid tulla turule kauplema, siis saada on veel mõned müügiplatsid: http://buduaar.ee/buduaariturg/registreeri-muujaks/

Kohtumiseni Rakvere Põhjakeskuses 16.04 kl 10-18!

Vaata meeleolukaid Tallinna ja Tartu turgu galeriisid!

Vaata ka buduaariturg.ee ja liitu meie Facebooki üritusega!

[gallery ids="2093265,2093266"]