Reklaam sulgub sekundi pärast

17-AASTANE ANETTE rääkis iluduskuningannaks olemise rõõmudest

17-aastane Anette Müürsepp sai ettepaneku osaleda iludusvõistlusel ning ta võttis väljakutse vastu. Kaunitar pälvis lausa kaks tiitlit "Eesti Iluduskuninganna 2019" ning "Miss Blessix". Neiu tõdeb, et tegemist polnud kerge võistlusega ning et enne tähtsat päeva tuli harjutada seitse päeva jutti. 

Anette peab oma välimuse suurimaks trumbiks eelkõige hoolitsetud välimust. "Arvan et minu sisemine rahulolu ja tasakaal peegeldub minust ka väljapoole. Olen positiivne ja rõõmus inimene, usun iseendasse," ütleb ta.

Iluduskuninganna tiitel toob Anette sõnul endaga kaasa aga uusi ja põnevaid väljakutseid. "See annab mulle ilumaailmas palju erinevaid võimalusi, eelkõige saan osaleda erinevates projektides ja mis kõige olulisem: ma saan osaleda rahvusvahelistel iludusvõistlustel. Seega tõotab tulla põnev aasta, palju reisimist, uusi tutvusi ja põnevaid väljakutsed."

Mis aga tulevikku puutub, unistab Anette suurelt ning loodab jõuda teleekraanidele. "Tahaksin saada filmirolli mõnes põnevas filmis või sarjas, kuna näitlemine on mulle ikka südamelähedane. Samas miks mitte ennast õhtujuhina või hoopis saatejuhina proovile panna mõnes huvitavas teleprojektis," mõtiskleb kaunitar.

Tallinnas sündinud Anette sai ettepaneku iludusvõistlusest osa võtta Sigrid Keskkülalt, kes nägi temas potentsiaali. Üritust korraldava tiimi eesotsas oli aga Tiina Jantson, kes pikemat tutvustamist ei vaja.