Reklaam sulgub sekundi pärast

2 IN 1 PÄIKESENAUTLEJA ABI Australian Goldilt

Armastad pigem ühte universaalset toodet, mitte mitut erinevat? Tahaks toodet mida saaks kasutada nii salongis kui päikese käes? Me kõik soovime leida universaalseid, kuid kvaliteedilt mitte alla andvaid tooteid, mis täidavad kõik meie ootused. Australian Gold on loonud nii mõnegi toote, mis sobib kõigile neile päikesearmastajatele, kes päevitavad tihti nii salongis kui otsivad seda reisidelt ja meie Eesti suvest.

Ideaalne toode ilusat jume armastavale inimesele on niisutav, päevitust võimendav ja ka selle säilimist toetav kehatoode. Et meie päevitus oleks loomulik, peab päevituskosmeetika samuti sisaldama päritolult looduslikke õlisid.

Sinu lahendusteks on Australian Gold Accelerator Spray Gel ehk pihustatav geel, mis on kreemi niisutusega, kuid geelile omaselt kerge peale kanda. Ja Bronzing Intensifier Dry Oil ehk pruunistav ja päevitust intensiivistav kuivõli pakub kõikide võimalike õlide headust salongiseadmeid kahjustamata. Jah just! Vale õliga salongis päevitades kahjustad seda!

Kas sa mõtled, mida Sa enda keha sisse immutad päevitamise ajal?

Kõik Australian Goldi tooted on Austraaliast pärit õlide baasil, mis rikkalikult vajalike oomegaõlidega niisutavad su nahka sügavuti. Kõrge E-vitamiini sisaldusega eksootiline segu laseb Sul end maksimaalselt jumekaks päevitada ning lisab oma isetoimiva pruunistajaga Su baasjumele kiire loomuliku kuldse päevitustulemuse. Lisaks teepuuõli kui võimas antioksüdant, mis aitab õrnalt puhastada ja siluda nahka, et päevitus oleks võimalikult ühtlane. Biosine® kompleksi täiustatud kombinatsioon erinevatest jumet võimendavatest õlidest rahustab, pehmendab ja niisutab nahka maksimaalsete päevitamistulemuste saamiseks. Järelhooldus on tänu päevalilleõlile maksimaalselt kestev.

Kas salongis päevitamine ja päikese käes päevitamine on ikka sama?

Jah on! UV-kiirgus on sama, lihtsalt kaasaegsed ja Euroopa standardeid jälgivad päevitussalongid on läinud üle lampidele, mis on võimalikult loodusliku päikese tugevusega, kuid reguleeritud nii, et ära põlemise tõenäosus on pea olematu!