Reklaam sulgub sekundi pärast

2 OOTAMATUT PÕHJUST, miks su kallim sind ignoreerib

Teie suhe on siiani suurepäraselt ning ilma suuremate probleemideta sujunud. Teie vahel on keemiat ning te naudite teineteise seltsi. Mis saaks viltu minna? Kahjuks ei ole reaalne elu samasugune nagu filmis ning alati on midagi, mis võib nässu minna. Näiteks võib kallim silmapiirilt kaduda. 

Teie vahel oli kõik hästi kuni selle hetkeni, mil mees otsustas silmapiirilt kaduda ning ta ei võta vedu, kui üritad temaga kontakti otsida. Relationship Rules pani kirja kaks ootamatut põhjust, miks mees ühtäkki armastatud naisest kaugeneb ning distantsi hoida üritab. 

1. Ta mängib sinuga

Millegipärast on mees võtnud endale pähe, et ainus viis sinu tegelikest soovidest teada saada, on sinuga mängides. Ta tahab näha, kui kaugele oled sa valmis tema nimel minema ning kas tema puudumine ajab sind endast välja või mitte. Ära mine selle mänguga kaasa, vaid anna mehele selgelt märku, et sulle sellised mängud ei meeldi. 

2. Ta üritab üle saada sellest, et sa talle haiget tegid

Naised pole ainsad, kellele sõnad või teod haiget võivad teha. Ka meestel on tunded ning ka neil on õigus solvuda, kui neile haiget on tehtud. Oma vihast ülesaamiseks vajab mees aga aega. Uuri välja, mida sa valesti tegid ning kuidas seda heastada saaksid.