Reklaam sulgub sekundi pärast

2 TÄHTKUJU, kellega juhtub detsembris midagi imelist

Kohe on käes aasta kõige viimane kuu, mis enamasti möödub küll tõeliselt kiires tempos, ent teisalt on detsember siiski jõulukuu ning just sel perioodil veedetakse rohkem aega oma lähedaste ja perega ning võetakse aeg maha, et vaadata tagasi möödunud aastale. Kuid milliste tähemärkide jaoks saab detsember olema kõige imelisem?

Selgub, et nendeks märkideks on Veevalaja ja Neitsi.

Veevalaja on oma loomult küllaltki suur unistaja, kes kipub vahel liigsele emotsionaalsusele kalduma. Detsembris on need emotsioonid aga üdini positiivsed ning sinu ellu saabub viimaks see sisemine rahu, mida sa oled kaua oodanud ja igatsenud. Sa taipad viimaks, mis on see, mida sa tahad, ning tänu sellele oskad uuel aastal sihte lihtsal moel seada.

Neitsi armastab puhtust, organiseeritust ja korda ning teda ajab närvi iga väiksemgi arusaamatus, kus ta tunneb, et tal puudub kontroll. Detsembris hakkab kõik ootamatult sujuvalt kulgema ning sa tajud, et sa ei pea isegi suunda näitama ning kõik läheb täpselt nii, nagu sa tahad. Naudi seda aega ning võta aeg maha, et puhata ja olla tänulik selle eest, mis sulle osaks on saanud.

Allikas: higherperspectives