Reklaam sulgub sekundi pärast

2 VÄGA VEIDRAT ASJA, mis naisega pärast orgasmi saamist juhtuda võivad

Seks pakub naudingut ning kuulub iga täisväärtusliku suhte juurde olles kahte inimest ühendav ning suhet tugevdav tegur. Kui mehed saavad orgasmi enamasti alati, siis naistega on lood pisut teised, ent kui sa tõelise orgasmi saavad, võib vahel ka midagi veidrat juhtuda.

Seks pakub naudingut ning kuulub iga täisväärtusliku suhte juurde, olles kahte inimest ühendav ning suhet tugevdav tegur. Kui mehed saavad orgasmi enamasti alati, siis naistega on lood pisut teised, ent kui sa tõelise orgasmi saad, võib vahel ka midagi veidrat juhtuda.

Portaal Your Tango tõi välja kaks kõige veidramat asja, mis naisega peale orgasmi saamist juhtuda võivad:

1. Nutmine

Siinkohal ei ole mõeldud nuttu, mis tuleneb mõnest probleemist, mis suhtes hetkel aktuaalne on, vaid nuttu, mis tuleb endalegi arusaamatul põhjusel ning mida on võimatu kontrollida. Tegu on emotsionaalse ülevoolavusega ning erinevate uuringute kohaselt kogeb seda iga kolmas naine vähemalt korra elu jooksul.

2. Hallutsinatsioonid

Väga võimsa orgasmi korral on võimalik, et naine kogeb teatud määral hallutsinatsioone ning kaotab ajutiselt reaalsustaju. Kuus aastat tagasi avaldatud uuringust selgub, et 75% naistest on vahel orgasmi järgselt tundnud, justkui nad oleksid hetkeks oma kehast lahkunud.