Reklaam sulgub sekundi pärast

20 AASTAT KESTNUD ÕUDUS: isa tegi tütrest seksorja ja viimane sünnitas 8 last

Argentiinast pärit 58-aastane mees mõisteti 12 aastaks ja 8 kuuks vangi oma 31-aastase tütre ebaseadusliku seksuaalse ärakasutamise eest. Argentiina meedia sõnul on mees alates tütre 11-eluaastast saadik teda seksorjana pidanud. Sel ajal lahkus ema kodunt ning tütar oli sunnitud tema rolli endale võtma. Teised õed-vennad saadeti teistesse perekondadesse.

Tütar rääkis kohtus hetkest, mis muutis igaveseks tema elu. Kui ema lahkus, tema ainsad sõnad oma perekonnale olid: "Proovige hakkama saada!" Isa see-eest tõdes: "Nüüd saab sinust minu naine!"

Isa kasutas tütart seksuaalselt ära juba enne ema lahkumist, kuid pärast viimase lahkumist muutus olukord tunduvalt hullemaks. 20 aasta jooksul vägistas isa oma tütart korduvalt ning neil sündis kokku 8 last. Esimene laps sündis, kui tütar oli kõigest 14-aastane. Tütar ei käinud koolis ning isa ei lasknud tal mitte kellegagi tutvust teha - seega puudus 31-aastasel naisel igasugune kontakt välismaailmaga. 

Tütar üritas sugulastele rääkida seksuaalse ärakasutamise kohta, kuid nood ei toetanud naist, vaid ähvardasid teda ära tappa. Kogu tõde paljastus siis, kui naine läks tervisekeskusesse ning talt uuriti laste isa kohta.

Tütre sõnul pole ta oma isa ainus ohver, vaid viimane on vägistanud ka tema õde. 

 

allikas: Iltalehti