Reklaam sulgub sekundi pärast

2018 SUVEMODELLI JUUKSED ON NII HEAD! Vaata kingitusi NOUGHTY

Buduaari 2018 aasta suvemodell konkursi iga finalist saab kingikoti, milles on kolm  Noughty To The Rescue sarja toodet. To The Rescue juuksehooldussari on kui prints valgel hobusel, mis kappab appi kuiva, säbrulist ja kahjustatud juust ohtralt niisutama ja taastama!

97% looduslikud Noughty juuksehooldustooted on toodetud Suurbritannias kasutades looduslikke, kõrgkvaliteetseid toimeaineid nagu kookosõli, oliiviõli, pruun merevetikas, sinine kassinaeris või argaaniaõli. Meie looduslikest toimeainetest pakatavad tooted on mõjurikas aromaatne kokteil, mida on mõnus kasutada. Sarja suur pluss – need tooted sobivad kogu perele.

Kõik Nougthy tooted on vabad parabeenidest, petrokemikaalidest, sulfaatidest ja silikoonidest. Tooted on veganite sõbralikud. Noughty ei usu toimeainete testimisse Bambil, Lassie`l või Skippy`l.

Auhinnad toob tüdrukuteni MG Beauty. 

Kõik kümme "Balbiino: Buduaar Summer Model 2018" finaali pääsenud iludust saavad kingikoti, milles on Noughty To The Rescue sarja

* šampoon 250ml tuubis,

* palsam 250ml tuubis  

* juustesse jäetav leave-in palsam 150ml tuubis.

 

Šampoon sisaldab magusmandliõli ja päevalilleseemne ekstrakti, mis niisutavad ja tugevdavad juukseid, palsam lisab šeavõi abil luksusliku hoolduse, kookosõli vähendab juuste kahusust ja lendlevust ning oliiviõli toel lukustub niiskuse juuksetüvesse. Juustesse jäetav, leave-in palsam taltsutab rikkaliku argaaniaõli toel juuste isepäisuse. 

Kõik To The Rescue sarja tooted lõhnavad kui magus unistus – tipunootides kookos ja mandel, südamenoodid lisavad lillearoome  - kirsiõied, jasmiin, ylang, roos, lavendel, mandliõied, tasakaalustavad baasnoodid on puidused – ambra, sandel, muskus vürtsitatuna vanilliga. 

MG Beauty valib ka finalistide seast välja oma "Noughty lemmik" tüdruku ja paneb talle välja eriauhinna. Samuti saab peaauhinnavõitja veelgi enam Noughty tooteid. Sellest kõigest veel edaspidiselt.