Reklaam sulgub sekundi pärast

25 põhjust miks tulla Buduaari Tallinna turule juba sel nädalavahetusel!

Juba homme muutub Saku Suurhall šoppajate paradiisiks, sest uksed avab sügisene Buduaari turg LIVE! Lisaks paljudele eraisikust müüjatele on seekord kohal rekordarv firmasid suurepäraste ja veelgi paremate pakkumistega.

 

Juba homme muutub Saku Suurhall ostuparadiisiks, sest uksed avab sügisene Buduaari turg LIVE! Lisaks paljudele eraisikust müüjatele on seekord kohal rekordarv firmasid suurepäraste ja veelgi paremate pakkumistega.

Siit leiad vähemalt 25 väga head põhjust, miks oma sammud Buduaari turule seada. Samas on see vaid pisike ülevaade - kõige paremad diilid ootavad sind juba turul kohapeal!

WUWU Outlet on kahtlemata Eesti suurim naiste, meeste ja laste firmariideid, jalanõusid ja aksessuaare müüv e-outlet! Just seetõttu on nad kohal ka Eesti kõige suuremal ostupeol! WUWU pakkumised on oi-oi kui magusad, sest kõik tooted on vähemalt -40% soodsamad.

Külastage WUWU e-poodi www.wuwu.ee või astu läbi Tallinna südalinnas asuvast kauplusest, aadressil Kaupmehe 7.

Showroom Bona Dea rõivaste ja peene pesu kaubamärk Itaaliast. Iga Bona Dea rõivaeseme puhul moodustab käsitsi tehtud töö osa üle 80%.  Bona Dea trikotaaž on eksklusiivtoode. Bona Dea kollektsiooni stiil on omaduselt elegantne ja vääriliselt naiselik! Need, kes on saanud kas või ühe Bona Dea eseme omanikuks jäävad tema austajaks igaveseks!

 

DollUp pakub Buduaari turul midagi igale maitsele. Imeilusaid pikki pidulikke kleite, kauneid kleite kontorisse ja tähtpäevaks. Sügist tervitame    erinevate jakkide, jopede ja mantlitega. Kindlasti ootab külastajaid ees hulganisti hinnaüllatusi.

Spariks OÜ esindab Spiral Direct Brand´i, mis pakub originaalse disainiga rõivaid ja aksessuaare. Kulumatu siiditrükk, ainulaadse ning detailse 3D pildiga rõivad on valmistatud parima kvaliteediga. Kasutatud on nahasõbralike, aso-vabu aktiivvärvained, mis ei tekita allergiat.

 

 

NYX kosmeetika toob turule suurepäraseid suured meigipaletid ja kosmeetikavahendid Ameerikast pärit NYX kosmeetikabrändilt. www.nyxkosmeetika.ee

 

Lens Expressi eripakkumised Buduaari turul:

- Rootsi firma Starlens loomulikud värvilised kontaktläätsed soodushinnaga 29 €/paar ning lisaks TASUTA OnlyOne Unica Plus 100ml hooldusvahend koos läätsekonteineriga

- Kõik Polaroid päikeseprillid -15%

- Lisaks erihinnaga kontaktläätsede tarvikud ja hooldusvahendid.
www.lensexpress.ee, Infotelefon: 5400 44 965400 44 96, [email protected]

SNÖ of Swedeni põhjamaine karge ilu! SNÖ on Rootsi ehtebränd, mida esitleti esimest korda 2002. aastal. Kasutatakse klassikalisi ja ajatuid materjale nagu kristallid, mageveepärlid ja poolvääriskivid, mida vastavalt hooajatrendidele kombineeritakse kanga, naha jmt. Kõik ehted on niklivabad.

Kõik SNÖ sügiskollektsiooni täishinnaga tooted on Buduaari Turul müügil 20% soodustusega. Lisaks valik eelmise hooaja tooteid -50%.

Anita Butiik pakub moodsaid ja trendikaid riideid ning jalanõusid naistele. Valik on alati mitmekesine ning hinnad magusalt soodsad. Buduaari turul pakume suures valikus sügistooteid  soodsate hindadega.

 

Ajakiri Sensa on mõeldud sulle, kui tunned, et soovid sisukat lugemist ning igakuist mõttekaaslast ja inspiratsiooniallikat teemadel, mis sulle korda lähevad. Sensa moto on „Hingele pai“. Me teeme ajakirja sulle, kes sa hindad loomulikku ilu ja korras suhteid, vabadust valida ja oskust otsustada, enese arendamist ja vaimset ning füüsilist tasakaalu. www.sensa.ee
Tellides ajakirja Sensa Buduaari Turult saad esimesed 2 numbrit tasuta ja kingituse kohe kaasa.

Look Store:  tahad olla tõeliselt stiilne? Kasuta võimalust ning ostle soodsalt LookStore'is! Rõivad, kingad ja aksessuaarid kaunitele naistele, seda kõike hea hinnaga!

Marta Stiilituba tegeleb stiilialaste konsultatsioonidega ja mineraalkosmeetika müügiga.
Toome maale kvaliteetset USA-s toodetud mineraalkosmeetikat ja müüme seda oma kaubamärgi all.
Meie eesmärk on teha naisi ilusamaks, erksamaks ja mitmekesisemaks!
Tule kindlasti tasuta proovima! Parim hind! www.stiilituba.eu

 

 

Veebipood Lisandra.eu  toob turule suures valikus käekotte, aksessuaare ja looduskosmeetikat.

 

 

R-Ralf OÜ tegutseb aastast 2011 riiete jae-ja hulgimüügiga. Esindatud on kõik tuntumad kaubamärgid, sealhulgas Hugo Boss, Desigual, Triumph, Rinascimento, Pierre Cardin, Paprika, Caramelo jne. Pakume tuntud brändide omapärasemaid ja värvirikkamaid rõivaid.            

Gourmet Perle ja Gourmet Gold kuuluvad eriliste kiisude lemmikvalikusse. Nii nagu sulle, on meilegi just Sinu kass on kõige olulisem ja tähtsam maailmas. Seepärast olemegi loonud hõrgutavad tootesarjad Gourmet Perle ja Gourmet Gold. Mõlemas on lai valik suussulavaid eineid, mis valmistavad alati naudingut ka kõige nõudlikumale kiisule.

Turul loosime Gourmet poolt välja kinkepakke kiisueinetega ning peaauhinnana saab üks kiisuperenaine või –mees peaauhinna, milleks on 100 euro väärtuses õhtusöök tipprestoranis.
Löö loosis kaasa, gurmee-elamused ootavad!
Käi kindlasti Gourmet’ esitluslaua juurest läbi ja pange oma nimi kupongile kirja, et loosimises osaleda!

Maitsvat kohvielamust pakuvad Coffee Angels, Malongo Rombouts kohv ja ergutust pakuvad Vitamin Well, Night Drink ja Little Big Shot Energy jook.

Harivat lugemist pakuvad naisteajakiri Sensa koos ajakirjade Imeline Teadus ja Imeline Ajalugu.  Sinu ilu eest hoolitsevad Christelle Cosmetics, AVON ja K- Beauty. Palju põnevat leiad ka OÜ Kriya müügiboksist.

Kõikide emade rõõmuks tuleb kauplema ka BGreen, kes müüb tõeliselt multifunksionaalset abimeest, lapsekäru, mis on ühltasi nii jalgratas kui vajadusel ka lihtsalt ostukorviga ostlemissõber. Pere pisemad leiavad endale kauneid rõivaid BlueBird lasterõivaste hulgast.

Mõnusad jalanõud leiad kingakapp.ee kaubavalikust ja garderoobi saad Helen Style ja garderoob.net müügiplatsidel.  Uued sukad ja sokid leiad
Livotrade müügiletilt.  Kassikujulisi vintage- stiilis ehteid, kassipiltidega kotte, sokke ja karusnahkseid aksessuaare leiad leiad OÜ Silver kaubavalikust ning imelisi käsitööehteid OÜ Õnnepärl letilt.

__________________________________________________________________________________________________________________

Tallinna Buduaari turg LIVE
Saku Suurhall 

Reede, 19. september

kell 12-14 VIP-shopping (kutsetega, pilet 7.90 €)
kell 14-20 turg avatud kõigile (pilet 2 €, alla 16-aastased tasuta)

Laupäev, 20. september

kell 10-18 turg avatud kõigile (pilet 2 €, alla 16-aastased tasuta)

Buduaari turgude toetajad on:

Maailmakuulus kooreliköör Baileys, kes pakub selle hõrgu maitse degustatsioone

Linna kõige rõõmsamate baarmenide ja baaridaamide poolest tuntud ööklubi Venus Club, kes pakuvad turulistele nii head muusikat, eripakette kui ka kaasahaaravat tantsushowd. Tallinna turgude afterparty toimub 20. septembril kubis Venus ning kõik Buduaari templi ettenäitajad pääsevad lõõgastuma ja lõbutsema laupäeva õhtul poole piletihinnaga. Pidu ise nii äge:

VEEL TULEKUL:

Tartu Buduaari turg LIVE
27. september, Tartu Kaubamaja 

Turg avatud kell 10-18, sissepääs tasuta

Rakvere Buduaari turg LIVE 
15. november, Rakvere Põhjakeskus 

Turg avatud kell 10-18, sissepääs tasuta

buduaariturg.ee