Reklaam sulgub sekundi pärast

3 ASJA, MIDA mehed teevad vaid selle naise nimel, keda tõeliselt armastavad

Ei ole saladus, et mehed ja naised näitavad oma armastust välja üsnagi erineval moel. Kuigi mõnikord võib kallima käitumist üsna raske mõista olla, siis mees, kes oma naist tõeliselt armastab, näitab seda alati välja just oma tegudega. Sõnadega on mehed enamasti pigem tagasihoidlikud...

Ei ole saladus, et mehed ja naised näitavad oma armastust välja üsnagi erineval moel. Kuigi mõnikord võib olla kallima käitumist üsna raske mõista, siis mees, kes oma naist tõeliselt armastab, näitab seda alati välja just oma tegudega. Sõnadega on mehed enamasti pigem tagasihoidlikud...

Allpool on välja toodud kolm asja, mis näitavad, et ta tõepoolest armastab sind ehk siis vaid selle naise nimel, kes on võitnud tema südame, teeb ta neid kolme asja:

1. Ta mitte lihtsalt ei kuule seda, mida sa räägid, vaid ta tõepoolest kuulab sind.

Ta kuulab sind ja pöörab sinu sõnadele tähelepanu. Ta jätab meelde sinu arvamuse, sest see on tema jaoks oluline. 

2. Ta muudab oma plaane sinu nimel.

Ta tahab sinuga koos olla ning teeb vajadusel selle nimel muudatusi ka oma senisesse elukorraldusse. Ta on valmis sinu nimel paljusid asju muutma.

3. Teda huvitavad ka detailid.

Ta jätab meelde väikeseid nüansse, et sulle meeldivad näiteks hoopis valged roosid, mitte punased. Sa armastad pigem sushit kui liha. Sa kardad kõrgust. Kõik need nüansid jätab ta meelde ja arvestab nendega.

Allikas: Your Tango