Reklaam sulgub sekundi pärast

3 ASJA, MIDA TARK JA EDUKAS NAINE jaanuarikuus alati teeb

Aasta 2017 on käes ning aeg on teha uusi plaane ja panna paika eesmärgid, mida sa sel aastal saavutada tahaksid. Selleks, et kõik kulgeks nii nagu sina soovid, tuleb oma eesmärkides olla kindel ning näha vaeva - oma mugavusstsoonist tuleb astuda välja.

Aasta 2017 on käes ning aeg on teha uusi plaane ja panna paika eesmärgid, mida sa sel aastal saavutada tahaksid. Selleks, et kõik kulgeks nii, nagu sina soovid, tuleb oma eesmärkides olla kindel ning näha vaeva - oma mugavustsoonist tuleb astuda välja.

Edukas naine teab, kuidas saada seda, mida ta tahab ja ta valmistub selleks ette, sest niisama ei juhtu siin maailmas paraku mitte midagi - vähemalt seda, mida sa tahad, kindlasti ei juhtu.

Allpool on välja toodud kolm asja, mida edukas naine jaanuarikuus kindlasti teeb.

1. Muudatused kirja

Minevikus ei tasu elada, ent oma vigadest tasub kindlasti õppida. Tark naine analüüsib möödunud aastal toimunut ning teeb märkmeid: mis on need asjad, mis eelmisel aastal valesti läksid ja miks? Kui sa näiteks hakkasid dieeti pidama või läksid trenni, ent see menüü, mis sul oli, ei sobinud või trenn ei meeldinud, siis nüüd on aeg need asjad ümber teha. Kõik asjad siin elus on muudetavad, miski pole kivisse raiutud ning just sina oled see, kes saab oma elus suuna paika panna. 

2. Jaga muudatuste tegemine väiksemateks eesmärkideks

Selleks, et saavutada suuri asju, tuleb kõike teha läbimõeldult ja tasapisi - kiirusta aeglaselt! Pane suured unistused kirja ja jaga need väiksemateks etappideks, mida sa tead, et suudad reaalselt ka saavutada ning hakka tegutsema kohe. Tark naine ei jää ootama homset, ta ei anna alla ega nuta taga seda, mida tal ei ole. Ole tänulik selle eest, mis sul on, ja tegutse selle nimel, mida sa tahad.

3. Puhastus oma kodus

Jaanuarikuu on parim aeg teha kodus puhastus - viska ära või vii annetuspaika kõik need esemed, mida sa ei vaja. Sa üllatud, kui mõnus on elada kodus, kus ei ole ühtegi üleliigset asja. Õhku on palju rohkem ja kergem on olla. Sa avastad ilmselt oma kodust mitmeid põnevaid esemeid, mis varem üldse silma ei torganud, sest need ei paistnud lihtsalt välja. Leiad kapist vinge kampsuni, mille olemasolust sa isegi ei teadnud, sest ostsid selle ammu. Puhastus mõjub meeltele inspireerivalt ja loob puhta atmosfääri.

Allikas: sheknows