Reklaam sulgub sekundi pärast

3 ASJA, MIDA ÜKSKI MEES ei taha, et tema naine teeks

Kui mees on naisesse armunud ning suhe on alles algstaadiumis, siis pigistatakse paljude asjade koha pealt tihtipeale silm kinni, ent ühel hetkel saabub suhtesse rutiin ja siis kaovad ka silmaklapid. On asju, mida ükski mees ei taha, et tema naine teeks ja need asjad võivad suhtele halvimal juhul isegi punkti panna.

Kui mees on naisesse armunud ning suhe on alles algstaadiumis, siis pigistatakse paljude asjade kohapealt tihtipeale silm kinni, ent ühel hetkel saabub suhtesse rutiin ja siis kaovad ka silmaklapid. On asju, mida ükski mees ei taha, et tema naine teeks ja need asjad võivad suhtele halvimal juhul isegi punkti panna.

Kolm sellist asja on välja toodud allpool:

1. Sa tahad, et ta kõik otsused sinu eest ära teeks

Jah, mehed tahavad end meestena tunda ning olla perekonna kaitsjad, kuid nad ei taha kogu vastutust enda peale. Ole iseseisev, see erutab meest palju rohkem.

2. Sa räägid alati endast, kuid teda ei kuula kunagi

Ka mehed tahavad, et neid kuulatakse ning tugevas suhtes peavad mõlemad osapooled saama võimaluse olla rääkija ja kuulaja rollis.

3. Sa eeldad, et tema maksab alati

Ära nõua oma mehelt seda, et ta peab sinu eest alati kõik kinni maksma. Mehed ei taha tunda, et neid kasutatakse rahakotina ära ja vahel on üsna tore, kui nad ei peagi näites arvet maksma.

Allikas: askmen