Reklaam sulgub sekundi pärast

3 AVAMEELSET PALJASTUST: kui mehel on väike peenis

Stereotüüpide järgi on peenise suurus väga oluline, sest väidetavalt mida suurem on suguelund, seda parem on mees voodis ja vastupidi. Ajakiri Women's Health soovis välja selgitada, kas antud väide peab paika ning kogus kokku naiste kogemusi meestega, kellel on väike peenis.

Suurus pole oluline

"Minu mehe peenis on kõige väiksem, mida ma siiani näinud olen. Meie jaoks ei ole see oluline. Ta lükkas seksimist muudkui edasi ning hakkasin seda veidraks pidama. Esimene kord, kui tema peenist nägin, ei pannud ma tähele, kui väike see oli. Oli pime ning kõik juhtus nii kiiresti. Parim asi mehe juures on asjaolu, et oma väikese peenise tõttu soovib ta mind muudmoodi rahuldada ning erinevaid asendeid proovida jms. Kõige halvem on see, et võrreldes suuremate peenistega võtab mul orgasmi saamine kauem aega."

Enesekindlus on oluline

"Mu poiss-sõbra peenis on miniatuurne, kuid ta on sellest hoolimata väga enesekindel. Esimene kord, kui tal püksid jalast võtsin ja peenist nägin, hakkasin ma naerma. Arvasin, et kõvaks minnes peenis suureneb, kuid seda ei juhtunud. Ma ei tahtnud teda solvata, kuid hakkasin naerma, sest tundsin ennast ebakindlalt. Poiss-sõbra jaoks pole suurus oluline ning ta räägib pidevalt, et suurus pole kõige tähtsam. Ise olen arvamusel, et suurus on mingil määral oluline, sest heaks pooleks on enesekindel mees, kes kohtleb mind igatepidi väga hästi."

Parim seks iial

"Käin kohtamas mehega, kelle peenis pole just kõige suurem, kuid sellest hoolimata oskab ta naist rahuldada. Esimene kord, kui olime vahekorras, oli see parim seks, mida iial kogenud olin. Jah, märkasin, et tal on väike suguelund, kuid ta korvas selle muul viisil. Ta teadis kust ja kuidas mind puudutada. Ta oskas kiusata. See oli lõbus ja ma ei isegi ei hoolinud tema peenise suurusest, sest ta oskas kasutada oma keelt ja käsi."