Reklaam sulgub sekundi pärast

3 HALBA HARJUMUST, millega kõik inimesed närvi ajad

Inimesed on oma loomuselt erinevad ning seetõttu on ka loogiline, et kõik ei saagi omavahel hästi kokku sobida, ent on harjumusi, millega ajad närvi absoluutselt kõik inimesed enda ümber ning neist tasuks tõepoolest loobuda. Teatud tegevused lihtsalt ei soosi inimestega läbi saamist ja enamasti ei pane me ise seda tähelegi.

Inimesed on oma loomuselt erinevad ning seetõttu on ka loogiline, et kõik ei saagi omavahel hästi kokku sobida, ent on harjumusi, millega ajad närvi absoluutselt kõik inimesed enda ümber ning neist tasuks tõepoolest loobuda. Teatud tegevused lihtsalt ei soosi inimestega läbisaamist ja enamasti ei pane me ise seda tähelegi.

Allpool on välja toodud kolm halba harjumust, millega kõik inimesed närvi ajad:

1. Segad inimeste jutule vahele

Ära sega teiste jutule vahele, vaid oota, kuni eelmine arutelu on jõudnud lõpule või siis oota lihtsalt vaikusemomenti, et saaksid samuti sõna sekka öelda. Ole viisakas teiste inimeste sõnavõttude teemal.

2. Eeldad, et teised koristavad sinu järelt

Jätad kontoris kohvikruusi lauale ja ei pese seda, käid mustade jalatsitega ringi ning määrid põrandat? Kommipaberid katavad sinu töölauda? Korista enda järelt ise, sa ei ole viieaastane.

3. Sa hilined alati

Kui kindel aeg on kokku lepitud, siis pea sellest kinni. Ära eelda, et teised inimesed seavad oma elu sinu järgi - 15 minutit hilinemist võib kellegi teise jaoks tähendada olulist ajakadu.

Allikas: cosmopolitan