Reklaam sulgub sekundi pärast

3 ILUSAT LAUSET, kuidas õelutsev inimene sekundiga paika panna

Ilmselt iga inimene on vähemalt korra elus kohanud kedagi, kes lihtsalt on äärmiselt ebameeldiv, õel ning tundub, et ta tahaks alati midagi inetut öelda. Sellistest inimestest tasub eemale hoida, ent kui tegu on isikuga, kes on paratamatult osa sinu elust, siis tuleks õppida temaga suhtlema nii, et ta ei oska enam midagi halba sulle öelda.

Ilmselt on iga inimene vähemalt korra elus kohanud kedagi, kes lihtsalt on äärmiselt ebameeldiv, õel ning tundub, et ta tahaks alati midagi inetut öelda. Sellistest inimestest tasub eemale hoida, ent kui tegu on isikuga, kes on paratamatult osa sinu elust, siis tuleks õppida temaga suhtlema nii, et ta ei oska enam midagi halba sulle öelda.

Kui sulle öeldakse midagi inetut, siis on loomulik, et esimese asjana tahaksid sa talle vastu nähvata, ent see pole õige suhtumine. Kurjuse vastu võiks hoopis kasutada headust - sa üllatud, kui tõhus see on.

Allpool on välja toodud kolm lauset, mida öelda inimesele, kes on sind äsja solvanud:

1. Sa oled ikka nii lahe, aitäh! 

Kui keegi ütleb sulle midagi halvasti, siis viimane asi, mida ta ootab, on positiivne vastukaja. Vasta talle selle lausega: "Sa oled ikka nii lahe, aitäh!" ning lisa veel juurde, et sa hindad väga inimesi, kes kritiseerivad teisi, sest tead, et kriitika on edasiviiv jõud. 

2. Kallista teda ja küsi: "Kas sul on kõik korras? Ma olen väga mures."

Solvangu peale kallista seda inimest ning küsi temalt mureliku näoga, kas tal on ikka kõik korras, sest sa olevat lugenud, et inimesed, kes teisi solvavad, on äärmiselt õnnetud ning kalduvad depressioonile. Lisaks võiksid sa talle näiteks soovitada mõnda psühholoogi, kes ehk oskaks teda aidata.

3. Otsi kotist välja šokolaad ja kingi see talle.

Enamik naisi kannab pidevalt kotis midagi magusat ning sellises olukorras on see ideaalne lahendus. Kingi talle komm või väike šokolaad ja ütle, et see peaks ta vaesekese maha rahustama, sest ilmselgelt on tal närvid antud hetkel väga läbi. Õnnelik inimene ju kedagi ei solva, seega ta on õnnetu ja šokolaadi söömine pidavat õnnehormoone kiiremas korras juurde tootma.

Allikas: redbookmag