Reklaam sulgub sekundi pärast

3 INETUT VIGA, mida paljud naised meikimisel teevad

Enamik naisi meigib end iga päev ning seda muidugi sel eesmärgil, et varjata oma iluveakesi ning näha võimalikult kaunis välja. Paraku võib ebasobiv meik meid hoopis inetumaks muuta ja vanusele hoobilt lausa kümme aastat juurde lisada. Professionaalsed jumestuskunstnikud on õnneks väga hästi kursis enimlevinud meigivigadega, mida naised teevad, ning seetõttu tasubki nende nõuandeid kuulda võtta.

Enamik naisi meigib end iga päev ning seda muidugi sel eesmärgil, et varjata oma iluveakesi ning näha võimalikult kaunis välja. Paraku võib ebasobiv meik meid hoopis inetumaks muuta ja vanusele hoobilt lausa kümme aastat juurde lisada. Professionaalsed jumestuskunstnikud on õnneks väga hästi kursis enim levinud meigivigadega, mida naised teevad, ning seetõttu tasubki nende nõuandeid kuulda võtta.

Allpool on välja toodud kolm inetut viga, mida paljud naised meikimisel teevad:

1. Liiga tume jumestus

Vali alati jumestuskreem, mis sobib sinu nahatooniga. See on meikimise juures üks kõige olulisemaid nüansse. Liiga tume jumestuskreem mõjub võltsina.

2. Tugev silm ja tugev huulemeik

Kahte korraga ei saa  vali kas tugev silm ja hele huul või vastupidiselt hele silm ja tugev huul. Tugev silm ja tugev huulemeik korraga mõjuvad pigem eemaletõukavalt kui atraktiivselt.

3. Liiga palju erksaid värve

Ära kanna oma silmadele mitut erinevat lauvärvi, mis on kõik erinevates tugevates toonides. Vali üks põhitoon ning kasuta selle tooni erinevaid varjundeid.

Allikas: Me Naiset