Reklaam sulgub sekundi pärast

3 JUBEDAT ASJA, mida vale padi sinu näonahaga teha võib

Enamus inimesi ei pööra padjale, millega nad magavad, mingit tähelepanu ning selle peale ei osata kuidagi tulla, et näiteks vale padi võiks tekitada allergiat, rikkuda näonaha ning lisaks veel tuua kaasa häirivad valud. Paraku võib halb padi rikkuda inimese tervise ja välimuse.

Enamik inimesi ei pööra padjale, millega nad magavad, mingit tähelepanu ning selle peale ei osata kuidagi tulla, et näiteks vale padi võiks tekitada allergiat, rikkuda näonaha ning lisaks veel tuua kaasa häirivad valud. Paraku võib halb padi rikkuda inimese tervise ja välimuse.

Allpool on välja toodud kolm asja, mida kehv või vana padi sinu tervisele teha võib:

1. Akne

Padi kogub endasse uskumatul määral tolmu, surnud naharakke ja rasu ning kui kasutusel on vana padi, siis ei päästa olukorda isegi puhas padjapüür.

2. Allergia

Kogu see tolm ja surnud naharakud, mis padja sisse ajaga kogunevad, on toit tolmulestadele, keda sa palja silmaga ei näe. Tolmulestad toovad kaasa allergia ja astma.

3. Pea- ja kaelavalud

Kui padi on juba vana, siis on ta kaotanud ka oma toetava vormi. See tähendab, et sinu pea ja kael ei saa enam vajalikku tuge ning sellest tulenevalt võivad tekkida valud nii kaela- kui ka peapiirkonnas.

Allikas: Men's Health