Reklaam sulgub sekundi pärast

3 KÕIGE LEVINUMAT meeste intiimtervise probleemi

Kui rääkida meestest, seksist ja probleemidest, siis sel teemal mehed ise sõna ei võta, sest nende jaoks on see liiga hell. North Carolina ülikooli meditsiinikooli uroloog Culley Carson kaardistas kolm levinuimat meeste seksuaalprobleemi ning portaa Men's Fitness avaldas need oma keskkonnas.

Kui rääkida meestest, seksist ja probleemidest, siis sel teemal mehed ise sõna ei võta, sest nende jaoks on see liiga hell teema. North Carolina ülikooli meditsiinikooli uroloog Culley Carson kaardistas kolm levinuimat meeste seksuaalprobleemi ning portaal Men's Fitness avaldas need oma keskkonnas.

Kõikide antud probleemide puhul on soovitatav konsulteerida arstiga, kes vajadusel määrab õige ravi, et probleemist lahti saada.

1. Erektsioonihäire

See tähendab, et mees ei suuda saavutada erektsiooni ning tulemuseks võib olla võimetus seksida. Seda kutsutakse ka impotentsuseks. Probleem on seotud kehva vereringega peenise piirkonnas ning kindlasti tuleks pöörduda arsti poole.

2. Vähene testosteroon

Kui mehel esineb probleeme erektsiooni saamise või säilitamisega, võib testosterooni tase olla liiga madal. 

3. Ejakulatsioonihäire

Enneaegne seemnepurse on levinud probleem eriti just noorte meeste seas, ent seda tuleb ette ka 40aastastel. Uuringute põhjal saab väita, et teatud eluhetkel kogeb seda umbes kolmandik meestest. Ravina soovitatakse antidepressante.