Reklaam sulgub sekundi pärast

3 KÕIGE LEVINUMAT naiste intiimpiirkonna terviseprobleemi

On igati loomulik, et oma tupe piirkonna eest tuleb hoolitseda ning kindlasti võiks teadlik olla enimlevinud muredest, mis selle piirkonnaga paljude naiste jaoks kaasneda võivad. Olles teadlik võimalikest probleemidest, saab neid ka kiiremini lahendada ning stressi on vähem.

On igati loomulik, et oma tupepiirkonna eest tuleb hoolitseda ning kindlasti võiks teadlik olla enim levinud muredest, mis selle piirkonnaga paljude naiste jaoks kaasneda võivad. Olles teadlik võimalikest probleemidest, saab neid ka kiiremini lahendada ning stressi on vähem.

Allpool on välja toodud kolm kõige levinumat intiimpiirkonnaga seotud probleemi, mis naistel ette tulevad:

1. Ebameeldiv lõhn

Kui voolus on muutunud ebameeldivalt lõhnavaks, tuleks kiiresti aeg naistearsti juurde panna, sest see tähendab suure tõenäosusega bakteriaalse vaginoosi teket. 

2. Kuivus

Kui tupp on muutunud kuivaks, kaasneb sellega valu, sügelus ning kohati ka põletav tunne. Siinkohal võib probleemi põhjustajaks olla menopaus, stress, ebasobivad hügieenitooted või ravimid. Igaks juhuks tasuks probleemist naistearstile rääkida ning seksides võiks kasutada libestit.

3. Punnid

Üldjuhul tekivad intiimpiirkonda punnid sissekasvanud karvadest. Et seda probleemi vältida, lase intiimpiirkonda professionaalses ilusalongis vahatada ning väldi kodus ise raseerimist, sest just selle tegevuse tulemusena sissekasvanud karvad tekivad.

Allikas: cosmopolitan