Reklaam sulgub sekundi pärast

3 KÕIGE MÜSTILISEMAT tähemärki

Müstiline ei tähenda ilmtingimata, et peaksid riietuma musta ning üksinda nurgas seisma, vaid seda, et inimesed ei suuda su käitumist ega ütlemisi ette arvata. Oskad jätta endast salapärase mulje ning keegi ei oska su järgmist käiku ette ennustada. Oma rolli mängib selles ka tähtkuju. Nimelt leidub 3 tähemärki, kes on oma olemuselt palju salapärasemad kui teised. 

Veevalaja

Veevalaja on tihtipeale see, kes seltskonnas eriti midagi kaasa ei räägi, kuid tema pilgu eest ei jää midagi saladuseks ega varjatuks. Nad planeerivad ja kaalutlevad, mõõdavad ja arutlevad, kuid seda omaette ning vaikselt. Veevalaja näoilmest on raske midagi välja lugeda, sest ta oskab ette manada ideaalse pokkerinäo. 

Kalad

Samal ajal kui teised tervele maailmale oma mõtteid ja tegevusi kuulutavad, jäävad Kalad vaikseks ja tagasihoidlikuks. Nad mõtlevad oma järgmise sammu omaette läbi ega soovi sellest kellegi teisega rääkida. Osad inimesed ajab selline käitumisviis hulluks, teistele jätab aga salapärase ja müstilise mulje. 

Vähk

Vähk tugineb oma intuitsioonile ega viitsi kõiki oma mõtteid ja plaane läbi arutada. Nad teavad suurepäraselt, mis toimumas on, kuid ei taha oma teadmisi teistega jagada. Vähk ei pea kellelegi midagi tõestama ning kui tal tekib mõni geniaalne idee, jätab ta selle pigem enda teada. Inimesed tema ümber aga ootavad justkui ilmutust, et Vähk oma teadmisi ka nendega jagaks. 

 

allikas: yourtango